Montör med fingerfärdighet sökes!

Montör med fingerfärdighet sökes!

Är du fingerfärdig? Gillar du små som stora arbeten?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som montör hos vår kund i Ankarsrum kommer du att montera ihop olika typer av motorer med hjälp av en strukturlista samt beskrivning. Du kommer få börja med enklare arbeten för att sedan kliva upp och ta mer avancerade monteringsjobb. Du som montör kommer kunna växla mellan olika stationer i veckan så du kommer få en varierande arbetsdag. Till en början kommer du få gå brevid en mer erfaren montör för att kunna få den rätta stöttningen.

Din profil

Skallkrav:
Svenska i tal & skrift
Fingerfärdighet

Meriterande:
Läst industriprogrammet på Gymnasiell nivå
Industrierfarenhet
Datavana
Engelska

Som person bör du vara någon som gillar plock jobb. Du bör vara fingerfärdig och tycka om en varierande arbetsdag.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Ankarsrum
Arbetstid: Måndag-Torsdag06:48-16:00 Fredag: 06:48-12:30
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i Ankarsrum gör motorer till olika maskiner så som matberedare, mixrar men även större motorer som till exempelvis bygghissar för två personer och till svetsmaskiner osv. Oftast gör de efter deras kunds begäran så det kan vara allt möjligt.
Idag är 67 anställda på hela företaget och Per har själv 24st anställda under sig. Här finns avdelningarna ekonomi, inköp, logistik, produktion, marknadsavdelning, egen konstruktion, laboratorie, produktionsplannering, godsmottagning och Q avdelning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.