Platschef till Pampas Marina

Platschef till Pampas Marina

Som Platschef får du möjlighet att arbeta med alla ingående delar som en utvecklande marina har.

Dinaarbetsuppgifter:
  • Leda och utveckla den operativa verksamheten och personalen inom marinan.
  • Ansvara för verksamhetsplan och budget.
  • Vårda och utveckla relationen med både befintliga och nya kunder.
  • Representera Pampas Marina i olika situationer.
  • Arbeta utifrån ägardirektiv, strategisk inriktning och affärsplan.
  • Arbeta med ständiga förbättringar, kostnadseffektiviseringar samt utvärdera arbetsmetoder och rutiner.
  • Ansvara för arbetsmiljö, miljö och säkerhet.
  • Se till att regler och föreskrifter inom verksamheten efterlevs på rätt sätt.
Tjänsten är placerad på Pampas Marina i Västervik.

Det här tar du med dig in i rollen. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av marina miljöer, gärna i en kommersiell miljö. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom verkstad och/eller med båtar.

Du är van att leda och utveckla människor i en positiv riktning och har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsplanering och budget.
För att lyckas i arbetet är du affärsmässig och har erfarenhet av att vårda och utveckla goda relationer med kunder. Du är utåtriktad och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra för att uppnå bra resultat. Vi lägger stor vikt vid att du är lösningsorienterad, drivande och har ett strukturerat arbetssätt.

Det är en fördel om du kan utrycka dig på engelska samt att du har B-körkort. Vi på Pampas Marina värnar om att ha en öppen atmosfär och vi är stolta över vår goda laganda. Vi erbjuder dig ett unikt och omväxlande arbete i en händelserik miljö med trevliga kollegor och intressantaarbetsuppgifter.
Din tjänst innebär stora möjligheter att utveckla verksamheten vidare tillsammans med AquaVilla Produktion och nya investeringar i ny gästhamn och betydligt fler båtplatser än tidigare. Vi vill ha engagerade medarbetare som mår bra, presterar och utvecklas i takt med företaget.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 25 oktober. Tycker du att detta låter intressant för egen del eller vet du vem vi söker? Klicka då på ANSÖK ELLER TIPSA nedan. Tips som leder till anställning belönas med en findersfee på 7500 sek. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan/ditt tips omgående. Har du frågor kan du kontakta FindersFee, Michael Gross, tel 070-340 83 66 eller michaela@findersfee.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Projektledare, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.findersfee.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendationsbaserad rekrytering.

FindersFee bedriver search inom specialist- och chefsegmentet. Det innebär att verksamhetens kandidatbas bygger på att människor (finders) lämnar personliga rekommendationer av kandidater för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa finders en findersfee för en rekommendation som leder till lyckat resultat, dvs slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och deras Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering.
Bra kontakter lönar sig för alla....