Elektriker

Elektriker

Vi söker dig som är utbildad inom el och har ett gediget intresse av teknik och främst marina branschen. Det är meriterande om du har erfarenhet inom el och främst som båtelektriker, men detta är inget krav. Du kommer att arbeta med elinstallationer och montage i båtar om du blir aktuell för tjänsten.

Detta är en chans för dig som har en bakgrund inom el och ett stort intresse av båtbranschen. Arbetet innebär ett varierat arbetstempo och vi lägger stor vikt vid flexibilitet, förmåga till att växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp samt engagemang kring ständiga förbättringar av verksamheten. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Vi söker personer till våra kunder i Västervik- och Vimmerby kommun.
  • Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning
  • Körkort-B och tillgång till bil
  • Bra svenska i tal och skrift
  • Du behöver kunna jobba skiftgång
Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.
Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.
Ett av Eterni Sveriges mål är att stödja utvecklingen av en hållbar arbetsmarknad samt agera som en integrationsaktör på den svenska arbetsmarknaden.