Gradare/operatör till plastindustrin

Gradare/operatör till plastindustrin

Eterni Sweden AB söker nu personal (gärna kvinnliga sökande till denna tjänst) till vår kund RESINIT AB. Vi letar efter en person som vill arbeta hos Resinit och på monteringsavdelningen. Du kommer främst arbeta med manuell efterbearbetning, tvättning och montering av produkter i plast. Du kommer arbeta dagtid. Tillsättning av tjänsten sker relativt omgående.

Kvalifikationer:
  • Har du tidigare erfarenhet av gradning/montering från industrin är det ett STORT plus.
  • Vi kommer lägga vikt i att du har tålamod, noggrannhet, fingerfärdighet samt att du är social och framåt i din personlighet.
  • Körkort krävs om du inte bor i Västervik.
Vill du bli en del av ett företag som ständigt växer? - välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Frågor om tjänsten besvaras av konsultchef Henrik Nordström 070-340 80 83 (ej svar, skicka sms med namn och ärende) alt. henrik.nordstrom@eterni.se.
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

RESINIT AB är en kvalificerad underleverantör av maskinbearbetade plast- och laminatkomponenter. Specialiteten är svårbearbetade plastmaterial med höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet. De riktar in sig främst till tillverkningsindustrin och följer aktivt utvecklingen av nya material och metoder. Resinits mål är ett långsiktigt och utvecklande samarbete tillsammans med kunden.