Truckförare, industripersonal Eterni

Truckförare, industripersonal Eterni

Eterni söker personer med erfarenhet av truckkörning och industriarbete. Flera av våra kunder i Västerviks kommun och närliggande kommuner söker ytterligare medarbetare via Eterni. En fördel är om du är van vid skiftarbete, men det är inte nödvändigt. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och jobbar hos kundföretaget.

Du ska ha jobbat med truckkörning sedan tidigare och det är meriterande att ha arbetat inom industrin, dock inget krav på industrivana. Vilja, intresse och engagemang är det som kännetecknar en Eterni-anställd.
  • God svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Truckkort är ett krav (bifoga en bild på ditt truckkort på din profil - www.eterni.se)
Har du frågor är du välkommen att kontakta oss! - linda.gross@eterni.se eller henrik.nordstrom@eterni.se
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.