Har du erfarenhet av arbete inom industri?

Har du erfarenhet av arbete inom industri?

Eterni Sydost söker personer med erfarenhet av Industriarbete. Flera av våra kunder i Västerviks kommunen söker eller kommer att söka ytterligare medarbetare via Eterni. Meriterande är om du arbetat med montering, svetsning, truckkörning, kantpressning, laserskärning eller liknande. En fördel är om du är van vid skiftarbete, men det är inte nödvändigt. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och jobbar hos kundföretaget.

Vad krävs för att bli industriarbetare?

Du ska ha industrivana eller erfarenhet från någon industriutbildning. Du har hög ambitionsnivå och ger alltid 100% i ditt arbete. Vilja, intresse och engagemang är det som kännetecknar en Eterni-anställd.
  • God svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Truck- och traverskort är meriterande, men inget krav.
Vi söker personer som trivs i en dynamisk miljö med många kontaktytor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, positiv samt ansvarstagande, flexibel och noggrann.

Du är praktisk lagd och har förmåga att kunna jobba i grupp, men även självständigt. Du är nyfiken och vill lära nytt. Du tar ansvar och har en förmåga att kunna ta egna initiativ och ser problemlösning som en utmaning.

Eterni och våra kunder har nolltolerans när det gäller droger och andra otillåtna preparat.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Henrik Nordström - henrik.nordstrom@eterni.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.