Kundmottagare

Kundmottagare

Ta nästa steg i karriären som kundmottagare hos oss på Engströms Lastbilar! Har du tekniskt intresse och en vilja att leverera högklassig kundupplevelse? Vill du bli en del av ett företag i förändringsfas där du kommer spela en viktig roll på vår resa? Perfekt - då kanske Engströms Lastbilar är din nya arbetsgivare! Här möts framtidsanda och kvalitét i en härlig kombination - nu behöver vi utöka vår verksamhet med dig!

Arbetsuppgifter

Som kundmottagare handlar allt om relationer, såväl nya som befintliga. Du ger personlig service från första kontakten till sista körda milen. Vi skapar långsiktiga relationer med fordonsägaren och gör det tryggt, roligt och enkelt längs vägen. Arbetet innebär att du har daglig kontakt med våra kunder, hjälper dem med allt från tekniska råd, bokar tider för service, underhåll, reparationer och upprättar kostnadskalkyler. I rollen ingår även att ha telefon- och mailkontakt med våra kunder, hantera garantifrågor och fakturering. Vi vill också att du är med och bidrar till att utveckla vår verksamhet för att nå bästa kundupplevelse och effektivitet.

Du kommer arbeta i ett aktivt team som skapar glädje och delaktighet! Hos oss kommer du kontinuerligt utbildas och vidareutvecklas i din roll med marknadens främsta varumärke Scania.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll och har vana att arbeta med dagliga kundkontakter. Du har ett intresse och förståelse för branschen som präglas av effektivitet och minimerade stillestånd, samt en god datavana och lätt för att sätta dig in i nya tekniska system. Vi ser att du brinner för service och försäljning, samt har förmågan att organisera det dagliga arbetet efter verksamheten och kundernas behov. Ytterligare krav för tjänsten är att du innehar B-körkort och har goda administrativa färdigheter.

Din person

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du motiveras av att hantera kundrelationer och uppskattar att möta nya människor varje dag. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Övrig information

Tjänsten är på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa vår Servicechef Rasmus Lövgren på tel. 0492-66006, mail: Rasmus.lovgren@engstromsbil.se

Ansökningar behandlas löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 18 december
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 jan 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Engströmskoncernen är en familjeägd företagsgrupp som grundades 1927 och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Västervik samt Kisa. Engströms är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Cupra, Volkswagen transportbilar och Scania. Koncernen omsätter 1,3 miljarder SEK, har cirka 280 anställda och omfattar Engströms Bil AB, Engströms Lastbilar AB, Engströms Fastighet AB samt Engströms Finans AB.