EKS Västervik söker Ventilationsmontör

EKS Västervik söker Ventilationsmontör

EKS Västervik måste växa, därför söker vi dig!
Våra samarbetspartners och kunder har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför en erfaren och duktig Ventilationsmontör. Vi är ett bra och sammansvetsat gäng så ni kommer att få härliga kollegor. Våra projekt består av allt från mindre serviceinstallationer till stora ventilations entreprenader. Kort och gott, EKS har fina möjligheter för utveckling.
Nu hoppas vi att vi fångat din uppmärksamhet så att du söker till oss.

Din bakgrund
Som Ventilationsmontör söker vi efter dig som har dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat med ventilationsmontage, helst i några år. Vi ser gärna att man ser lösningar före problem, det blir roligare och vi får ansvarsfulla medarbetare. Att man kan jobba både ensam och i projektform med flera kollegor. Våra kunder är vana vid engagerade medarbetare så vi sätter stor vikt vid social kompetens.

EKS bakgrund
EKS Energi & Klimat Service AB är ett expansivt företag med goda ambitioner och ett stort engagemang.
EKS startades i augusti 2010, med tanken att samla all fastighets teknisk kunskap på ett ställe. Vi har lyckats!
EKS har genom våra kunniga medarbetare en bred kunskap inom fastighetsteknik såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, brandlarm samt konsult.
EKS är ISO certifierade enligt 9001, 14001 samt OHSAS 18001. Vårt mål är att ha 100 procent nöjda medarbetare och kunder. Vårt miljömål är att påverka där vi gör störst insats, hos våra kunder.
Arbetsmiljö är en annan viktig del där vi arbetar systematiskt enligt SAM. Vi lägger stor vikt vid att det ska vara bra arbetsklimat.

Ansökan och kontaktperson
Har vi fångat din nyfikenhet? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan eller via vår hemsida. Skicka med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2020-08-31. Vi jobbar löpande med urvalet av intressanta ansökningar så vänta inte för länge.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från företag som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eks-ab.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (18 dagar kvar)