Automationstekniker till Elfa Sweden AB

Automationstekniker till Elfa Sweden AB

Har du erfarenhet av förebyggande underhåll inom tillverkande industri? Känner du dig lockad av att vara en del i ett engagerat team som arbetar med underhålls- och projektarbete i en maskinpark med hög automationsgrad?

Nu har du chansen genom att söka tjänsten som Automationstekniker till globala och innovativa Elfa Sweden AB.

Som Automationstekniker kommer du att ha en viktig roll där du jobbar för en störningsfri daglig drift i vår maskinpark och i fastighetens tekniska system. Arbetet bedriver du genom förebyggande underhåll i kombination med felsökning och avhjälpandeåtgärder.Vid nyinstallation av produktionsutrustning kommer du att medverka i projekt. I projektarbeten är du som Automationstekniker delaktig i att driva och genomföra konstruktions- och systemeringsarbetet utifrån projektplanen. Att utveckla processer och förbättra underhållsarbetet långsiktigt ingår i rollen. Du bidrar aktivt med idéer och genomför beslutade aktiviteter för att förbättra produktivitet, miljö och kvalitet. Allt arbete utgår från rådande lagar, förordningar, policys och instruktioner. Du tillhör ett team vars arbete styrs av situationen i fabriken. Att kunna prioritera är en nödvändighet. I tjänsten ingår det även att planera och se till att material och reservdelar för automation finns hemma.

Vi letar efter dig som trivs i en ansvarsfull nyckelroll där du planerar och prioriterar ditt arbete utifrån uppsatta mål. Vi ser att du har ett genuint intresse för teknik och lockas av att ta dig an nya uppdrag med både driv och engagemang. Som person är du initiativtagande, självgående och strukturerad. Du är lösningsfokuserad och engagerad och ser utmaningar som något positivt och utvecklande. Du sätter laget före jaget och drivs av att ni i teamet gör ett bra arbete och når ett bra resultat tillsammans. Att på ett framgångsrikt sätt kunna kommunicera och bemöta människor är en viktig del i rollen. Du har relevant automationsutbildning eller motsvarande erfarenhet samt erfarenhet av förebyggande och avhjälpande underhåll på automationsutrustning inom tillverkningsindustri. Du har bra kunskap inom styr- och reglerteknik med erfarenhet av strukturerad PLC-programmering, robotprogrammering, HMI-design samt CAD.

Viktigt i rollen som Automationstekniker är även att du har datorvana och klarar löpande dokumentation. Du behärskar svenska och engelska bra, både i tal och skrift. B-körkort krävs.

Arbetet är dagtid, beredskap kan förekomma.

Elfa är ett starkt värderingsstyrt bolag och det är därför viktigt att du kan känna igen dig i våra kärnvärden som innebär ett starkt kundfokus, att vi välkomnar innovation, agerar professionellt, tror på humanitära värden och har ett holistiskt synsätt.

Om tjänsten

Tjänsten som Automationstekniker är en direktrekrytering där du blir anställda av oss på Elfa Sweden AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte med hänsyn till GDPR.

Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Maria Edner på via 070-340 83 61 eller maria.edner@eterni.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet. I vår produktportfölj ingår bland annat måttanpassade skjutdörrar och vägghängda eller fristående förvaringslösningar - allt i hållbar, funktionell design av högsta kvalitet.

Företaget grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store, USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är börsnoterat på New York-börsen. Elfa har tre fabriker och sju säljbolag i Europa. Koncernen rapporterade en omsättning på cirka 1 155 miljoner kronor för räkenskapsåret 2020 och hade vid slutet av samma år 438 medarbetare.
Huvudkontoret ligger i Malmö.