CNC-operatör till Camteknik i Blomstermåla

CNC-operatör till Camteknik i Blomstermåla

Camteknik i Blomstermåla arbetar med CNC-bearbetning i olika material men alltid med samma höga kvalitet. Vi arbetar flexibelt och kundanpassat vilket innebär stor variation i såväl produktionsvolymer som detaljernas storlek. Nu söker vi en CNC-operatör till vårt team. På Camteknik erbjuds du en trevlig arbetsplats i moderna lokaler med en verksamhetsanpassad maskinpark.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i produktionen och delta i alla moment från ritning till färdig produkt. Vi arbetar med CNC-bearbetning av detaljer i gjutgods, stål, svetsade konstruktioner, rostfritt och aluminium där höga krav på kvalitet står i fokus. Du kommer att arbeta i våra styrda fräsmaskiner samt göra efterföljande kontroller och mätningar.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som är en positiv, nyfiken och flexibel person med ett stort teknikintresse. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och vill alltid leverera. Du har lätt för att samarbeta med andra och finner enkelt din roll i en grupp. Har du erfarenhet av ritningsläsning, olika mättekniker, Mastercam-beredning samt innehar truckkort så är det ett plus men inte ett krav.

Om tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Camteknik med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisas till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.