Produktionschef till CNC Plåt i Västervik

Produktionschef till CNC Plåt i Västervik

PRODUKTIONSCHEF TILL CNC PLÅT I VÄSTERVIK

Nu söker Eterni Sweden efter en Produktionschef till CNC Plåt beläget i vackra Västervik. CNC Plåt är ett familjeägt företag med mångårig kompetens och kunskap inom tunnplåtsbearbetning. Här är ingenting omöjligt, tack vare en maskinpark i världsklass och en personalstyrka som arbetar efter värdeorden Ärlighet - Närhet - Ständiga förbättringar. Vi söker efter dig med erfarenhet från produktionsledning och som trivs i en vardag med närhet till både personal och produktionens utmaningar och oändliga möjligheter!

Arbetsuppgifter

Som produktionschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för företagets produktion, produktionsutveckling samt leda och stötta våra processansvariga. Du arbetar aktivt med att säkerställa att företaget lever upp till satta mål och att allt arbete sköts enligt vår policy och riktlinjer, samt att rutiner fungerar på ett bra sätt. Du arbetar för optimering av flöden och har ett stort fokus på god säkerhet och arbetsmiljö.

Vidare ansvarar du för att maskinunderhåll genomförs samt grovplanerar produktionen. Du initierar förändringar och drivs av att arbeta med ständiga förbättringar. Du kommer att definiera och följa upp mål utifrån ledningens riktlinjer. I rollen som produktionschef arbetar du nära flera avdelningar och ser till att ni tillsammans skapar rätt förutsättningar för verksamheten. Produktionschefen ingår i företagets ledningsgrupp.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av en liknande roll. Du är en närvarande och tillgänglig ledare som tycker om att kommunicera med dina medarbetare och sprider en god stämning. Du är van att arbeta operativt med flöden och ökad effektivitet samtidigt som du har god datorvana och har lätt för att sätta dig in i affärssystem. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt ledarskap. Du är en förtroendeingivande person som har lätt för att coacha och engagera människor kring dig.

Om tjänsten

Tjänsten som Produktionschef är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på CNC Plåt i Västervik AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag 29/10. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Rekryteringsansvarig Michael Gross på tfn. 070-340 83 66 eller michael.gross@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Michael J Gross
Telefon 0490412080
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.