Junior ingenjör till ledande tekniskt företag

Junior ingenjör till ledande tekniskt företag

Är du en lösningsfokuserad person som vill ta första steget i din karriär? Hos MasterFlow erbjuds du en roll med varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetMasterFlow AB arbetar med varmkanalsystem till formsprutningsverktyg för automatiserad plastproduktion. Företaget levererar lösningar till sina kunder för att garantera bästa hjälp från formkonstruktion till produkt- och produktionsoptimering. De arbetar brett inom olika branscher såsom förpacknings-, bil- och vitvaruindustrin. Företaget har sin bas i Västervik och har även expanderat sin verksamhet till Storbritannien, Portugal och Hongkong. MasterFlow är ett familjeägt företag som har funnits sedan 1939 och är ledande inom sin bransch i Sverige. Verksamheten präglas av kompetens samt kundfokus.

ArbetsuppgifterTjänsten är en ny funktion på företaget där syftet är att du ska få möjlighet att sätta dig in inom olika områden inom företaget. Ju mer du växer in i din roll desto mer ansvar tillkommer, där målet på sikt är att bli ansvarig för ett marknadssegment. Initialt kommer du att arbeta med att räkna offerter till kunder och att undersöka kundens ritningar för att stämma av vilka lösningar som finns tillgängliga. I din roll ingår projektledning för mindre projekt inom till exempel produktutveckling. Du arbetar med att granska olika typer av avtal och har möten med kund. Du får en gedigen introduktion till hela företaget och dess olika områden där du till början kommer att gå bredvid en mentor. Resor både i Sverige och utomlands ingår.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning som ingenjör
  • Kunskaper i CAD
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Arbetslivserfarenhet är meriterande
Vi tror att du som söker är en person med stort tekniskt intresse där du motiveras av att agera problemlösare. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Frihet i din arbetsroll är något du uppskattar och du tar gärna egna initiativ för att nå dit du vill. Du trivs i sociala situationer och räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill är du duktig på att bygga långsiktiga relationer.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos MasterFlow AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västervik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.