Byggkonstruktör / konstruktion / CAD

Byggkonstruktör / konstruktion / CAD

Vill du få möjlighet att påverka din utveckling? Har du erfarenhet av CAD och lockas att få arbeta i nära kontakt med kunder och kollegor? Här erbjuds du en varierad roll där du får driva dina egna processer.

Om företagetEilert Johansson Byggkonsult AB arbetar brett inom byggbranschen och tillhandahåller tjänster till privatpersoner, företag och myndigheter. De genomför bland annat rituppdrag, projektledning och kontrollansvar. Eilert Johansson Byggkonsult tar både små och stora uppdrag i flera delar av landet. I dagsläget arbetar åtta personer på företaget i Västervik där verksamheten präglas av en platt organisation och gemenskap.

ArbetsuppgifterSom byggkonstruktör är din främsta arbetsuppgift att självständigt genomföra konstruktionsritningar och beräkningar i CAD. Arkitektritningar i CAD förekommer också. Du agerar projektledare för dina egna processer där du har kontakt med kund. I takt med att du växer in i rollen ges du möjlighet att utvecklas inom andra områden såsom entreprenadsbesiktningar och kontrollansvar. Du samarbetar med dina kollegor och ditt arbete präglas av frihet över din egna tid.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av CAD och konstruktionsberäkningar
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande: Praktisk erfarenhet av byggbranschen och/eller eftergymnasial utbildning inom relevant område
Vi tror att du som söker trivs i en roll där du får ta eget ansvar och driver dina egna processer framåt. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, och du anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du en förmåga och ett intresse att samarbeta med andra och är bekväm i sociala sammanhang.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Eilert Johansson Byggkonsult AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västervik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.