VS Montör till Assemblin VS i Västervik

VS Montör till Assemblin VS i Västervik

VS-montör sökes till Assemblin VS

Vill du vara med och leda arbetet framåt på ett kvalitetsföretag som kännetecknas av stora ambitioner och utmärkta leveranser? Då kan vi vara arbetsplatsen för dig!

Om tjänsten

Som montör på Assemblin VS får du en unik möjlighet att delta i ett spännande arbete av hög kvalité i en utvecklande miljö. Tillsammans med andra certifierade VS-montörer levererar du kreativa lösningar till varje projekt inom entreprenad eller service. Projekten varierar och kan vara såväl stora som små, tillsammans med kollegor eller i egen regi. I tjänsten arbetar du nära antingen projektledare eller filialchef och ni har regelbunden dialog kring aktuella projekt.

Dina arbetsuppgifter innefattar mer specifikt montering, hantering av redskap samt kvalitetssäkring. Av kvalitets- och säkerhetsskäl sker alla arbetsuppgifter enligt noggrant utarbetade riktlinjer och rutiner. Utöver dessa uppgifter kommer du även delta i möten, hantera uppkommande situationer samt ansvara för ordning och reda på arbetsplatsen. Tjänsten avser heltid och är placerad på vår filial i Västervik.

Om dig

Vi söker dig som är certifierad VS-montör och gärna har mångårig erfarenhet inom entreprenad eller service. Du är en ambitiös och ansvarstagande person som med din passion för arbetet brinner för att hitta den bästa lösningen. Vi hoppas att du är en glad och positiv person som har lätt för att samarbeta med andra. Du utbyter gärna erfarenheter och kunskap med kollegor och du tar varje chans du får för att utvecklas och växa i din roll. Slutligen har du också en känsla för service och det är självklart för dig att sätta kundens bästa i första hand. Utöver detta kräver tjänsten B-körkort.

Om oss

Assemblin VS är ett ledande företag inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på cirka 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,6 miljarder kronor och vi är omkring 1500 medarbetare. Läs mer om oss på www.assemblin.se

Vår verksamhet vilar på ett gediget värdegrundsarbete. Med tydliga ledord och mål får vi de verktyg som behövs för skapa en trivsam och utvecklande arbetsplats som vi kan vara stolta över. Vårt värdegrundsarbete kan kortfattat sammanfattas som att vi kan, vi vill och vi bryr oss. Vi tror helt enkelt att alla medarbetare kan lyckas hos oss och med rätt förutsättningar når vi ett resultat av hög kvalité. Vidare är engagemang och nyfikenhet det som driver oss framåt, både som individer och företag. Men att vara ett marknadsledande företag kommer inte utan ansvar. Vi bryr oss därför om såväl medarbetare och kunder som samhälle och miljö. Tillsammans gör vi skillnad.

Hur är det att jobba hos oss?

Mattias som arbetar som ansvarsmontör inom entreprenad berättar om hur han upplever arbetet:

"Assemblin satsar verkligen på sina anställda. Det är ett roligt och utmanande jobb med stora utvecklingsmöjligheter. Du får både möjlighet att vara med vid planering av projekt och vara på plats och leda arbetet framåt. Det är ett tryggt och sunt företag där alla får den hjälp de behöver för att lyckas i arbetet."

Mikael, som arbetar som VS-montör, berättar vidare om företaget:

"Trots att Assemblin är ett stort företag är det en väldigt familjär stämning. Vart du än kommer möts du av ett leende på läpparna. Sammanhållningen är underbar!"

Mikael avslutar med att berätta om varför han tror att det är så bra sammanhållning på Assemblin:

"Jag tror vår starka sammanhållning bygger på att vi hittar på många saker tillsammans. Varje morgon har vi gemensam frukost och med jämna mellanrum har vi även AW:s. En gång per år har vi en årlig träff med roliga aktiviteter efteråt. Ibland har vi även åkt på kryssningar och varit iväg på skidresor. Det ger verkligen en riktig lagkänsla!"

Låter detta som en tjänst för dig?

Du är då välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida, www.assemblin.se. Ansökan ska inkludera CV samt personligt brev. Sista ansökningsdag är 2021-10-30, men vi ser gärna att du söker så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande.

För mer information eller frågor, kontakta vår projektledare Johan Engman på telefonnummer 010-475 18 42. Vi undanber oss dock samtal från rekryterings- och karriärsajter.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: VVS-montör, VVS, montör, installation, entreprenad, VVS-certifikat, servicemontör, rörmokare, installation
Mer info
Kontaktperson Johan Engman
Telefon 0104751842
Område Västervik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2021 (6 dagar kvar)