Träarbetare/snickare till aquavilla i västervik

Träarbetare/snickare till aquavilla i västervik

Nu söker Eterni efter träarbetare/snickare till vår kund AquaVilla. Här erbjuds du en arbetsplats präglad av engagemang och delaktighet. Du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar på ett företag som arbetar i framkant med en unik husbyggnation.

Grunden till dagens AquaVillor lades redan 1992 när den första generationen villor för permanentboende på vattnet ritades. Men det var först 2000 som de första flytande villorna låg fast förankrade i Pampas Marina i Solna. Idén till AquaVillan har genom åren vidareutvecklats och förfinats av ett mycket kunnigt team. Idag finns hela den infrastruktur som krävs för att bygga bekväma och trygga marina samhällen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med att bygga våra flytande villor. Arbetet innebär tex. montering av tak, takstolar/mellanbjälklag, montera fönster, montera kök, regla/gipsa samt lägga golv.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbete och/eller yrkesbevis som snickare. Travers- och truckkort är meriterande. Du talar flytande svenska eller engelska för att kommunikationen på arbetsplatsen ska fungera. Vidare är du en noggrann och självgående person som har lätt för att ta egna initiativ.

Om tjänsten

Tjänsten somträarbetare/snickare är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos AquaVilla i Västervik.Eterni och våra kunder har noll tolerans när det gäller droger och andra otillåtna preparat.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Michael Gross på via 070-340 83 66 eller michael.gross@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Michael J Gross
Telefon 0490412080
Område Västervik
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.