Processingenjör till 3M

Processingenjör till 3M

I över ett sekel har 3M försett världen med innovativa och revolutionerande produkter. Flera av dem har blivit en naturlig del av vår vardag. Genom kreativitet och nya idéer löser vi dagligen utmaningar som gör livet enklare. 3M är världsledande inom produkter för slipteknologier. Under 100 år har vi utvecklat produkter som möjliggör bättre slipprocesser för våra kunder. I Västervik utvecklar vi och tillverkar slipverktyg för industriellt bruk.

Vi söker nu efter en erfaren och driven processingenjör till vår avdelning för processteknik!

Dina arbetsuppgifter
Som processingenjör hos 3M i Västervik blir du en del av vår avdelning för processteknik som består av sex stycken medarbetare med lite olika funktioner. Du leder utvecklingsprojekt och arbetar för att förbättra vår produktionsutrustning till syfte för både effektivitet och säkerhet. Vidare ser du också över arbetsprocesserna för övervakning av produktionsutrustningarnas drifttid och tillförlitlighet.

Rollen innebär breda kontaktytor internt, främst med vår underhållsavdelning och som processingenjör medverkar du aktivt i olika kaizen-projekt, vid våra dagliga tier-möten samt under våra veckovisa projekthanteringsmöten.

Du välkomnas till vår produktionsenhet i Västervik och rapporterar till vår chef för produktionsteknik och underhåll.

Din profil
Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen, gärna inom elektroteknik eller mekanik samt ett par års relevant arbetslivserfarenhet inom producerande verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av metodiken för Lean Six Sigma samt har arbetat med mekanisk konstruktionskunskap och CAD. Då vi har engelska som koncernspråk är du flytande inom det, precis som svenska.

Ansökan
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 30 januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Pfeifer
Telefon 0739-230 786
Område Västervik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

3M omnämns ofta som ett av världens mest kreativa företag. Med över 50 000 produkter i portföljen är vi en del av många miljoner människors vardag. I över hundra år har vi låtit våra innovationer och idéer föra oss in på områden som vi kanske inte alltid räknat med. Men det alla våra affärsområden har gemensamt är att vi alltid gör vardagen enklare. På arbetsplatsen, i sommarstugan, i konstruktionshallen eller 10 000 meter ovanför marken. Läs mer på www.3m.com