Sökes! Erfaren industrielektriker till spännande tjänst hos 3M Västervik

Sökes! Erfaren industrielektriker till spännande tjänst hos 3M Västervik

Hos oss kan du utnyttja alla dina tekniska kunskaper för att utveckla innovativa lösningar som förändrar världen. Du kommer att samarbeta med andra nyfikna och kreativa personer. Du får flexibilitet som hjälper dig att skapa balans mellan arbete och privatliv. Vi arbetar för att skapa, effektivisera och förbättra tillverkningsprocesser, produktkvalitet och helhetsintryck.

Fokus ligger på att utföra felsökning, reparationer och servicearbeten på vår produktionsanläggning i Västervik. Du jobbar nära produktionen för att säkerställa att maskinparken fungerar optimalt. Detta innebär omväxlande arbete med både ny och gammal teknik i verkstadsmiljö. Du arbetar dagtid.
Mer info
Kontaktperson Michael Gross
Telefon 0703408366
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.findersfee.se
Sista ansökningsdag 21 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss blir du en del av ett globalt företag som är känt för sin kompromisslösa integritet. Vi har visat vägen i mer än 114 år eftersom vi arbetar snabbt, tillvaratar förändring och förblir etiskt sunda. 3M verkar inom branscher såsom hälso- och sjukvård, elektronik och fordonsteknik och uppfinner tekniker som gör vardagen enklare, säkrare och mer tillfredsställande. Produktivitet på tillverkningslinjen. Teknik i framkant. 3M Västervik tar fram lösningar speciellt för metallbearbetningsindustrin. Våra slipmaterial för industriellt bruk är framtagna för att tåla de tuffaste applikationerna, från slipning till efterbehandling och alla steg däremellan. 3M är en enorm smältdegel av smarta, motiverade medarbetare. Våra många globala anläggningar, tekniker och produkter skapar bra förutsättningar för ett intressant företag.