Kyltekniker till Ömangruppen Västervik

Kyltekniker till Ömangruppen Västervik

Ömangruppen fortsätter att växa och vi söker nu Kyltekniker till Västervik.

Som kyltekniker kommer du jobba hos våra kunder inom industri, kommersiella och offentliga fastighetsägare. Du kommer att arbeta både självständigt och i team.

Arbetsuppgifter:
  • installationer, tillsyn och skötsel
  • underhåll och felsökning av kyl- och värmepumpsanläggningar
  • uppföljning och återrapportering av våra kunders anläggningar.
Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård. Ta chansen att bli en del av Ömangruppens spännande framtid.

Kompetenskrav: Du är certifierad Kyltekniker. Du har 3-årig gymnasiekompetens eller annan teknisk utbildning som är relevant för tjänsten. Du har också några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Erfarenhet från närliggande teknikområden ses som meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper: Bredden av uppdrag och variationen av olika kundgrupper, kräver att du är positiv, har god samarbetsförmåga och är en ansvarstagande problemlösare Du är också bra på att skapa goda relationer med våra kunder, internt med dina arbetskamrater och hos våra leverantörer. Som person är du noggrann, strukturerad och självgående.
Du kommer att ingå i en verksamhet med en bra mix av nytänkande, erfarenhet och rutin.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Filialchef Clas Florén, 0490- 76 26 01 och/eller Susanne Ahlström HR Business Partner, 0480-72 02 58. Sista ansökningsdag 2018-11-25.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.