Hoppa till innehåll
Work System Sweden AB logotyp

Fordonstekniker till Work System Bilinredning i Västerås!

Ansök nu
Vill du vara en del av ett växande internationellt bolag med höga ambitioner? Välkommen till en spännande miljö, i ett företag präglat av entreprenörskap, familjeanda och ett stort mått av utmaning!

Har du ett brinnande intresse för bilar, jobbar som Tekniker i dag eller gillar tekniska utmaningar? Vi söker en Tekniker till vår anläggning i Västerås! Vi är ett internationellt bolag med stora ambitioner och söker dig som är lika driven som oss.

Vad kan vi erbjuda dig?
Välkommen till en spännande miljö, i ett företag präglat av entreprenörskap, familjeanda, glädje och ett stort mått av utmaning för dig som är redo att ta nästa steg.

Hos oss är du en viktig del i en framgångsrik resa och får dagligen vara med och påverka. På Work System finns möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling! Vid en anställning har vi en tydlig introduktionsplan på såväl anläggningen som på huvudkontoret i Tenhult. Via WS Academy utbildar vi dig för att ge dig bästa möjliga förutsättningar.

Du får möjlighet att arbeta i fina lokaler tillsammans med kompetenta kollegor som i en team-anda vill ta företaget till nästa nivå. Vi på Work System arbetar med ordning & reda, både för våra medarbetare och våra kunder.

Om rollen som Tekniker:
Rollen som tekniker hos oss är bred - och din arbetsdag innebär stor variation. Din huvudsakliga arbetsuppgift innebär montering och installation av bilinredning samt kringprodukter för transportbilar, så som pick-up tillbehör, extraljus, arbetsljus, takutrustning osv. Du kommer få arbeta med både standardinredning och specialbyggnationer i olika stora kundprojekt.

Vår anläggning i Västerås består idag av tre kollegor. Tillsammans arbetar ni för att erbjuda våra kunder förstklassig service! Vi har ett tätt samarbete med vår anläggning i Örebro. Din placeringsort är Västerås men kan vid behov komma att utföra ditt arbete på vår anläggning i Örebro.

Vi söker dig som...
... är en praktisk, händig och social person. Vi är ett ungt och snabbväxande företag och lägger stor vikt vid att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss. Därför tror vi att du trivs med att jobba i en självständig roll - men är samtidigt en självklar lagspelare.

Du trivs med ordning & reda på arbetsplatsen och strävar efter ett effektivt arbetssätt där små ständiga förbättringar är en del av vardagen.

Vi ger dig en gedigen introduktion vid anställningens start och du blir certifierad i att installera vår inredning och vårt sortiment. Du får möjlighet till fortsatt utveckling i rollen genom både interna och externa utbildningar.

Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.

Minst en av följande punkter stämmer väl in på dig:
  • Du har ett intresse för bilar - och mekar gärna på fritiden
  • Tidigare erfarenhet av arbete med fordon i en roll som mekaniker eller liknande
  • Tidigare erfarenhet av arbete med elinstallationer
Du har med fördel utbildning inom ellära, teknik eller fordonsteknik. Har du erfarenhet från påbyggarbranschen ser vi det som ett stort extra plus hos dig men vi kommer utbilda dig i vårt sortiment och installation.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Start: Efter överenskommelse

Arbetstider: Mån-fre, 07–16

Plats: Västerås

Lön: Fast lön + vinstdelning.

Övriga förmåner: Vi erbjuder en marknadsmässig lön, vinstdelning, pension, försäkringar, utbildningar för utveckling inom din roll, friskvårdsbidrag, friskvårdstid och andra hälsofrämjande aktiviteter, AW, julfester och andra teamaktiviteter i världsklass:)

Är detta du eller någon du känner?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt här nedan!
Work System Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 jan. 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Work System utvecklar, tillverkar, säljer och installerar bilinredning till lätta transportbilar med stolthet, enkelhet och snabbhet. Företaget grundades 2009 och har vuxit kraftigt sedan dess. Vi är marknadsledande inom vår bransch och har gjort en fantastisk tillväxtresa - och har en minst lika spännande tid framför oss.

Idag är vi ett härligt gäng på ca 110 medarbetare. Work System finns representerat i hela Europa, både med anläggningar vi äger själva och med Partners. Vi täcker hela Sverige med 24 anläggningar, från Malmö i Syd till Kiruna i Norr.

"Hos oss hittar du inga långa beslutsvägar - och heller ingen hierarkisk organisation. Stolthet, enkelhet, snabbhet, ambassadör och glädje är inte bara våra värdeord - utan något som skapat kulturen och känslan på våra anläggningar och kontor runt om i världen".
https://www.worksystem.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare