Hoppa till innehåll
ValueOne AB logotyp

Logistikutvecklare

Publiceringsdatum
16 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ValueOne söker en Logistikutveklare till en våra kunder inom tillverkande industri i Västerås.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
  • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • tjänstepension
  • sjuk- och vårdförsäkring
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)
Om rollen
Som Logistikutvecklare kommer du att ansvara för att utveckla internlogistiken på företagets fabrik i Västerås. Du bidrar till att förbättra företagets processer och metoder och säkerställer att kunderna uppnår kraven avseende hälsa och säkerhet, kvalitet och leverans. Du kommer tillsammans med logistik- och produktionsavdelningen arbeta för att utveckla optimerade materialflöden och logistiklösningar. Vidare kommer du att delta i veckovisa möten med linjechefer, projektledare och stödfunktioner för att säkerställa framdrift av aktuella projekt, aktiviteter och prioriteringar. Du ansvarar för framtagande av arbetsinstruktioner och ser till att verktyg och metoder som uppfyller kraven presenteras för rätt avdelning.

Erfarenhet och kompetens
För det här uppdraget söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med logistikutveckling kopplat till internlogistik. Du har goda kunskaper i SAP samt LEAN production. Uppdraget kräver vidare att du talar och skriver svenska och engelska flytande. Du har en stark vilja att utveckla sig själv och att utveckla och förbättra företagets nuvarande processer och arbetssätt.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Johanna Hallnemo på telefon: 072-143 23 79 alternativt 010 332 29 20.
ValueOne AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Industri & Anläggning
Företagslogga
Västerås
Transport & Logistik
Företagslogga
Västerås
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Västerås
Transport & Logistik
Företagslogga
Västerås
Transport & Logistik
Företagslogga