Hoppa till innehåll
ValueOne AB logotyp

Category Manager

Publiceringsdatum
16 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ValueOne söker en Category Manager med erfarenhet av att upphandla konsulttjänster till ett globalt tillverkande företag i Västerås.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
 • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • tjänstepension
 • sjuk- och vårdförsäkring
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)
Om rollen
Som Category Manager ansvarar du för att upphandla professionella tjänster inom ingenjörs- och teknikområdet. Företaget befinner sig i en tillväxtfas och du kommer att vara med och bygga upp och utveckla företagets långsiktiga strategiska inköpsarbete. Du förväntas driva och fastställa lång- och kortsiktiga inköpsstrategier och inköpsplaner tillsammans med berörda intressenter i organisationen. I ditt ansvar ingår även att följa upp leverantörsprestationer och genomföra löpande upphandlingar. Du kommer initialt att bli anställd av oss på ValueOne och dra nytta av att arbeta hos ett ledande rekryterings- och konsultföretag inom Supply Chain Management, inköp och logistik. Ambitionen är du ska överrekryteras till kunden efter fullgjort uppdrag. Det är möjligt att arbeta till viss del på distans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Förhandla kommersiella villkor med företagets leverantörer.
 • Utveckla ett långsiktigt samarbete med företagets leverantörer.
 • Etablera strategier och planer som bidrar till att optimera den totala kostnaden enligt företagets riktlinjer.
 • Upprätta nya avtal samt omarbeta befintliga.
 • Mäta och följa upp leverantörernas leveransprestation och driva åtgärdsprogram mot leverantörer som inte uppnår målen.
Erfarenhet och kompetens
Den vi söker bör ha flera års erfarenhet av strategiskt och kategoristyrt inköp. För att vara aktuell för den här rollen bör du ha erfarenhet av att upphandla konsulttjänster, med fördel inom teknik. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom relevant område. Din kommunikativa förmåga är väl utvecklad och du talar och skriver flytande svenska och engelska. Du bedriver ditt arbete på ett strukturerat och långsiktigt sätt med fokus på affären i sin helhet. Rollen kräver vidare gott affärsmannaskap, förhandlingsvana och förmåga att skapa och utveckla relationer med externa och interna intressenter.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Johanna Hallnemo på telefon: 072-143 23 79 alternativt 010 332 29 20.
ValueOne AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Järfälla
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Arboga
Ekonomi
Företagslogga
Västerås
Ekonomi
Företagslogga
Västerås
Ekonomi
Företagslogga