Hoppa till innehåll
Tumbo Husvagnar AB logotyp

Redovisningsekonom

Publiceringsdatum
01 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Cecilia Östling
Telefon
Ansök nu
Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med drygt 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt och begagnat. Vi har även butik samt en stor serviceverkstad. Vi är ett framgångsrikt företag inom vår bransch och levererar drygt 1.000 fordon, med en omsättning på ca 500.000.000 kronor, om året.

Tumbo Husvagnar är inne i ett expansivt skede och utvecklar verksamheten ytterligare de närmaste åren. Vi behöver nu förstärka vår administration och söker därför en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning för tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Du som söker skall ha flera års erfarenhet inom redovisning och som person är du noggrann och analytisk, har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att ta eget ansvar. Mycket god kunskap inom redovisning, bokföring och traditionella ekonomitjänster som leverantörs- och kundreskontra, (ev löner), samt andra löpande administrativa arbetsuppgifter är ett krav. Du har god datorvana och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Vårt ekonomisystem är Visma 2000 varför vi gärna ser att du har arbetat i detta program tidigare. Erfarenhet med vinstmarginalbeskattning är meriterande men inte ett krav. I arbetsuppgifterna ingår också myndighetsrapportering samt viss administration kring vår försäljningsavdelning.

För att trivas i rollen planerar och prioriterar du ditt arbete självständigt och är trygg med att förvalta och delta i samarbetet och driva förändringsarbetet inom ekonomifunktionen på kontoret. Ni är ett team på tre personer som arbetar tillsammans i olika roller med varierande arbetsuppgifter och arbetstider.

Du måste kunna kommunicera på ett tydligt och pedagogiskt sätt samtidigt som du besitter förmågan att vara beslutsam när det behövs. Du är flexibel och har ett genuint intresse för ekonomi.

Tjänstens omfattning kan anpassas beroende på den sökandes önskemål och kompetens. Där har vi möjlighet att vara flexibla.

Vi tror att du som söker i dag arbetar på en revisionsbyrå, som redovisningskonsult eller på ett mellanstort företag med ovanstående arbetsuppgifter. Vi arbetar i en bransch med kraftiga säsongsvariationer varför du måste ha stor kapacitet och hög stresströskel och ett flexibelt arbetssätt när vi har våra säsongstoppar. Vårt motto är att leva upp till våra kunders höga krav och förväntningar även när vi har som mest att göra.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Kontakt och ansökan
Tycker du beskrivningen passar in på dig? Välkommen att söka och bli en del av vårt team! Tjänsten söks via vår hemsida https://tumbo.se/foretaget/lediga-tjanster/

Löpande urval kommer att ske så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast 12 februari. Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida www.tumbo.se. Frågor besvaras av Cecilia Östling 016-200 68 74, 0708-34 73 66

Vi har valt att genomföra vår rekrytering själva varför vi undanber oss kontakt från externa rekryterare och jobbsökartjänster.
Tumbo Husvagnar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 mars 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Malibu, Rapido, Itineo, Dreamer, Roadcar och Globecar) och begagnat. Företaget är inne i en expansiv fas och för fem år sedan flyttade vi in i en helt nybyggd anläggning. Vi har en stor och funktionell verkstad på 3.000 m2 med 36 verkstadsplatser och en egen skadeverkstad med stor lackbox.