Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Platsbeskrivning Mekaniker

I vår nybyggda verkstad är nu verksamheten i full gång och vi söker därför ytterligare Mekaniker för anställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi söker både husvagns- och husbilsmekaniker till vår nya moderna verkstad.

Du som söker skall ha god samarbetsförmåga, vara lösningsorienterad och flexibel. Arbets-uppgifterna för husvagns- och husbilsmekaniker är av karaktären leveransservice, fuktkontroller, inbyteskontroller, reparationer och nymontering av tillbehör. Arbetet omfattar även felsökning, framförallt inom el, gasol och vatten. El kunskap, framförallt erfarenhet av 12 volt, är meriterande då det förekommer överallt i husvagnar och husbilar.

  • B-körkort är ett krav

Våra kunder är kapitalstarka och har höga krav och förväntningar på produkterna de köper. Vårt motto är att leva upp till dessa och ge kunden bra service både före och efter köpet. Där har du som serviceman i verkstaden ett stort ansvar att förvalta kundens förtroende åt företaget. För kunden har servicen efter köpet stor betydelse var han gör sitt nästa inköp.

Tycker du beskrivningen passar in på dig kan vi berätta att du är välkommen till ett stimulerande men också krävande arbete inom den roligaste av branscher nämligen fritid och nöjen. Som medarbetare hos oss blir du en i vårt härliga gäng som har roligt på jobbet och jobbar hårt även när de flesta vill vara lediga, nämligen sommaren. Vi måste finnas tillhands när våra kunder behöver oss.

Kontakt och ansökan

Senaste ansökningsdag 2024-02-29. Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker detta jobb. Sök tjänsten via vår hemsida: https://tumbo.se/foretaget/lediga-tjanster/

Löpande urval kommer att ske. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida www.tumbo.se.

Frågor besvaras av personalansvarig Cecilia Östling 016-200 68 74 eller Magnus Niburg, verkmästare 016-200 68 83.

Välkommen med din ansökan!

Vi har valt att genomföra denna rekrytering själva och undanber oss samtal från telefonförsäljare från andra jobbsökarsajter.

Liknande Jobb

Tumbo Husvagnar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 april 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Malibu, Rapido, Itineo, Dreamer, Roadcar och Globecar) och begagnat. Företaget är inne i en expansiv fas och för fem år sedan flyttade vi in i en helt nybyggd anläggning. Vi har en stor och funktionell verkstad på 3.000 m2 med 36 verkstadsplatser och en egen skadeverkstad med stor lackbox.