Key Account Manager inom Bilhandeln

Key Account Manager inom Bilhandeln

Vill du vara en del av ett snabbväxande företag och bidra till att lyfta vår försäljningsavdelning till nya höjder? I rollen som kundansvarig på Dealer2Dealer(D2D) kommer du att ansvara för nykundsbearbetning av bilhandlare i det angivna området. Du vet att bakom riktigt goda resultat ligger både hårt arbete och en stark vinnarmentalitet! Du är kundfokuserad, lösningsorienterad och en god förhandlare som kommer till avslut. Att bygga kundrelationer och få in nya försäljningsuppdrag är ditt huvudfokus, men vi har även en rådgivande roll i processerna runt begagnat inköp/inbyten och begagnat försäljning.

TradingSolutions är inte ett bilföretag som alla andra. Vi är ett techbolagsom arbetar i en traditionell bransch och där vi kontinuerligt ifrågasätter och hittar nya lösningar för Sveriges vagnparksägare. Vi arbetar ständigt med våra kunder i fokus och att våra försäljningstjänster skall vara både kostnadseffektiva och utföras med högsta kvalitet.

Det går bra för TradingSolutions och därför behöver vi förstärka med ytterligare en driven och duktig kundansvarig till vårt team som jobbar med Bilhandeln!

Vi söker

Vår nästa stjärna som vill vara delaktig i TradingSolutions fortsatta tillväxtresa och bli en del av ett starkt växande företag med höga ambitioner.

Din bakgrund bör vara från bilhandeln, gärna som både inköpare/bilförsäljare eller försäljningschef. Viktigt är att du har rätt inställning, har lätt att bygga kundrelationer och vill uppnå utmärkta resultat.

Sedan gillar vi naturligtvis människor som är prestigelösa som vi själva och har en vilja att ständigt lära sig nya saker. Vi ser helst att du bor runt Västerås/Eskilstuna, som är mitt i Distriktet.

Är det här du?
 • Du trivs med att ta första kundkontakten samt boka in och genomföra dina egna säljmöten
 • Du sätter kunden i fokus där du med en självklarhet levererar det lilla extra!
 • Har arbetat med uppsökande försäljning, både canvas samt bokade möten
 • Resultatdriven
 • Arbetar självständigt med prospektering och att hitta nya kunder med hjälp av telefonen och bra verktyg som finns på plats
 • Har körkort samt talar och skriver svenska obehindrat
Vi erbjuder
 • En omväxlande och utvecklande säljroll på ett bolag i stark tillväxt och med en kultur som präglas av entreprenörsanda och utveckling
 • Mycket uppskattade försäljningstjänster som gör skillnad för våra kunder
 • Dynamisk arbetsplats med motiverade och kompetenta kollegor i trevliga lokaler i centrala Stockholm. (Denna tjänst utgår från hemma kontor)
 • Goda utvecklingsmöjligheter för rätt person inom företaget
 • Ett företag med ett bra rykte och god marknadsposition i branschen
* Konkurrenskraftiga villkor och förmåner inkl. prestationsbaserad lön.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är ett svenskt entreprenörsdrivet företag. Vi har alltid ifrågasatt och förändrat. Det är vår styrka - och en framgångsfaktor. Att vara nyfiken och lite envis är viktigt för att hitta nya lösningar. Genom att lyssna, förstå och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma. Genom engagerade medarbetare lägger vi grunden för vår fortsatta utveckling och tillväxt.