Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Rutinerad serviceelektriker i Västeråstrakten?

Publiceringsdatum
16 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi söker nu efter en rutinerad serviceelektriker till Koteko, en del av Prevas Västerås. Här har du en viktig och självständig roll som elektriker inom industri, där arbetsveckan också innefattar en del administrativa arbetsuppgifter.

Du planerar dina arbetsdagar själv och åker ut på egen hand till kund. Arbetsdagen kommer innehålla allt från orderhantering, administration, felsökning till mindre installationer.
Det ges här möjlighet att arbeta hemifrån eller på företagets kontor för de administrativa delarna. Men du utgår oftast ifrån kontoret som är beläget i Västerås, därför bör du vara bosatt i närheten.

Du som nu söker ska ha dokumenterad tidigare erfarenhet av att arbeta som just serviceelektriker och helst inom industri då det främst är inom den sektorn projekten ligger. Du bör också vara en utåtriktad person som trivs med den dagliga kundkontakten.

Checklista för tjänsten, stämmer följande in på dig...?
  • Utbildad elektriker med ecy-cert
  • Dokumenterad tidigare erfarenhet av serviceelektriker-rollen
  • B-körkort
  • Kommunikativ
  • Ansvarstagande och bra på att planera
  • Tillgänglig för att arbeta i Västerås med omnejd
Sök då tjänsten direkt, så tar vi kontakt med dig!

Vill du veta mer om Konteko, en del av Prevas? Länk:https://www.koteko.se/om-koteko/

Liknande Jobb

TOPTEMP AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 mars 2024 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!