Hoppa till innehåll
Tide Buss AS logotyp

Tide Buss söker bussförare till Norge

Ansök nu
Vill du bli en av oss?

Vill du uppleva ett arktiskt äventyr?

Bli busschaufför i vackra Tromsø. Upplev norrskenet på vintern och ta en fisketur efter jobbet på sommaren. Vi erbjuder 4 månaders gratis hyra för våra förare! Dessutom får man en bra utbildning, möjlighet till tillsvidareanställning och trevliga kollegor i en mångsidig arbetsmiljö.

Tide Buss söker nu flera bussförare till avdelningenene i Tromsø, Trondhiem og Bergen.

Vi erbjuder:
 • Flexibel arbetsdag
 • Varierad schema
 • En trygg anställning med ordning och reda
 • Förmånliga pensions-, AFP- och försäkringsvillkor
 • En bra och social arbetsmiljö
 • Ett viktigt yrke som engagerar!
 • 4 månaders gratis hyra
Som bussförare spelar du en viktig roll i andra människors liv, och du bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vi söker dig som trivs bakom ratten och är serviceinriktad.

Alle nya bussförare hos oss får en internutbildning. Om du önskar ytterligare variation i arbetet, finns det möjlighet att kombinera tjänsten inom linjetrafik med beställningstrafik, samt att jobba som faddare, instruktör och trafikledare.

Ta kontakt med oss idag för ett förutsättningslöst samtal samt mer information om tjänsten och vad Tide kan erjuda dig.

Formella krav:
 • Giltigt D-körkort
 • Giltig YKB
 • Giltigt förarkort
 • Grundläggande förståelse för norska språket och förmågan att kommunicera med norsktalande personer.
För att få en så kallad "kjøreseddel" i Norge måste du ha ett körkort från polisen i Sverige som är förseglat och fört till polisen i Tromsø. Vi är behjälpliga med att fylla i ansökan!

Personer med önskan om att köra buss, men som inte har behörighet, uppmanas också till att ta kontakt. Tide erbjuder delfinansiering av D-körkort och YKB. Erbjudandet gäller uppgradering av befintligt körkort, både från C/D1/C1 till D, och från B till D.

Tide Buss är Norges näst största bussbolag och bland de största aktörerna i Danmark. I Norge har Tide offentliga kontrakt på linjetrafik i 6 län, och har dessutom omfattande aktivitet inom beställningstrafik, samt flyg- och expressbuss över hela landet. Tide har totalt runt 4500 fantastiska medarbetare, 2000 bussar och en årlig omsättning på över 3,6 miljarder NOK.

Tillsammans skapar vi goda och hållbara reseupplevelser- varje dag!

I Tide är vi stolta över att vara en viktig samhällsaktör i vardagen till våra resenärer. Vi erbjuder hållbara lösningar inom kollektivtrafik, och som ett framtidsinriktat transportföretag är vi en central aktör när ny och mer klimatvänlig teknologi implementeras inom vår bransch.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare