Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör

Swerock är den självklara partnern om du ska bygga en bro, anlägga en järnväg, schakta inför ett husbygge eller rena överskottsmassor. Genom stora satsningar på utveckling och med hållbarhet som främsta drivkraft ligger vi i framkant när det gäller att skapa smarta lösningar för framtidens byggande.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

Just nu söker vi en ekonomiadministratör / ekonomiassistent till Swerock i Västerås! I rollen som ekonomiadministratör är du en viktig del av den administrativa funktionen i verksamheten och du jobbar bland annat i samarbete med platschefer och arbetschefer i regionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Redovisning och bokföringBalans och resultaträkning
  • Kontoavstämningar
  • Vara delaktig i månadsbokslutKontering av leverantörsfakturor
  • Kundkreditkontroller
  • Övrig ekonomisk administration
Start:
Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning:
Heltid

Placering:
Västerås

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieexamen i ekonomi eller liknande samt har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör även ha goda kunskaper i Excel och övriga office-paketet, ha god systemvana och en stark analytisk förmåga. Vi ser det som meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning!

Som person är du tillmötesgående, social och flexibel. Vi tror också att du har en stor ansvarskänsla och är van vid att vara självständig och självgående i ditt arbete. Vidare värdesätter du ordning, noggrannhet och god struktur i dina åtaganden. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Ansökan

Rekryteringen sker via Clevry och därför behöver alla ansökningar gå in via denna länk https://jobb.clevry.com/jobs/2516463-ekonomiadministrator-till-swerock

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar Swerock med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (10 dagar kvar)