Hoppa till innehåll
Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i ett företag som genomsyras av hållbarhet och cirkulär ekonomi? Trivs och utmanas du av att ta stort ansvar både för ditt och teamets leveranser i ett företag där självledarskap är ledstjärnan? Brinner du för produktion och förbättringsarbete? Svarar du ja på frågorna ska du söka till rollen som maskinoperatör på Svenska Retursystem.

Svenska Retursystem arbetar med självledarskap som grund för hela organisationen. Detta innebär att du tillsammans med dina kollegor får stort ansvar att forma hur ni löser uppdraget och hur ni når dina och hela gruppens resultat och måluppfyllelse. Självledarskapet ger dig möjlighet att vara ditt bästa jag och använda och utveckla dina styrkor.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna i produktion består av att köra och övervaka maskiner och automationer, truckkörning samt sköta underhåll av vår maskinpark.

På arbetsplatsen lagar vi trasigt gods för att minimera vår klimatpåverkan, därav kan moment med lagning förekomma.

I arbetsuppgifterna ingår också att vara med och driva arbetet inom säkerhet och förbättringar och du kommer att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom arbetsplatsen.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort engagemang, är fokuserad och med ett genuint intresse av att arbeta med förbättringsarbete och hållbar utveckling. Svenska Retursystem är en medarbetarstyrd organisation. Det innebär att du tillsammans med dina kollegor får stort ansvar att forma hur ni löser uppdraget och hur ni tillsammans i gruppen når era reslutat.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom logistik eller industri.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Meriterande
  • Vana av att arbeta med systematiskt förbättringsarbete
  • Truckkort A1-4, B1
  • Truckvana
Tillsättning: Enligt överenskommelse.

Arbetstider och omfattning: Heltid med skiftarbete. Tjänsten inleds som en visstidsanställning med goda möjligheter till en fortsatt tillsvidareanställning. Ersättning enligt kollektivavtal.

Att jobba på Svenska Retursystem
"På SRS har vi en stark gemenskap, bra arbetstider och stora utvecklingsmöjligheter. SRS är ett tryggt företag med omtanke om sina medarbetare. Här trivs jag väldigt bra" - Maskinoperatör.

Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga relationer med våra kunder. Vi delar också alla visionen om en hållbar framtid.

Vår organisation är platt och vi arbetar i självstyrande team, vilket kort innebär att organisationen inte är hierarkisk utan mer agil och med kortare beslutsvägar. Syftet är att alla ska kunna bidra med sin kompetens och kunna påverka och på så sätt nå ett högt engagemang.

För oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa och trygga anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Mångfald är också en självklarhet i vår organisation.

Låter det här som ett jobb för dig? Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Retursystem, SRS, är det smarta cirkulära systemet för landets livsmedel. Vi finns till för att livsmedelsbranschens flöden av varor ska bli mer effektiva och bättre för miljön. Grundidén är att branschens distribution ska ske med gemensamma pallar och lådor som kan användas om och om igen.

Vi arbetar hållbart i alla dimensioner, i alla beslut och i alla processer i företaget. Ett av våra främsta mål är att minska livsmedelsbranschens klimatpåverkan.

Vår affärsmodell är cirkulär - på riktigt.

Liknande jobb