Hoppa till innehåll
SunStreet Energy logotyp

Projektutvecklare Mark & Miljö till SunStreet Energy i Västerås

Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi har påbörjat en mycket spännande energiresa där vi etablerar storskaliga solparker och energilager! Brinner du för miljö och hållbar utveckling och hur vi på bästa sätt kan förvalta våra fantastiska markresurser? Välkommen till teamet på SunStreet Energy!

SunStreet Energy ska under de kommande åren bygga och förvalta Sveriges största bestånd av solcellsparker, energilager och tillhörande infrastruktur. Redan idag har vi en fin anläggning i gång för produktion av solcellsel. Förutsättningarna för förnyelsebar energi är extremt goda och branschen står inför en oöverträffad tillväxt. Genom vår unika branschkunskap samt genom trygga och starka investeringspartners tar SunStreet Energy en ledande roll i Sveriges och Nordens omställning till klimatsmarta och hållbara energilösningar.

Vi erbjuder

Som Projektutvecklare Mark & Miljö erbjuds du en bred och rolig roll där du får jobba i tidig projektfas och kartlägga förutsättningar och lämplighet att bygga solcellsanläggningar på utpekad mark. Det innebär att du driver projekten framåt genom en rad olika kontakter. Här får du samarbeta med markägare, externa konsulter, länsstyrelser, kommuner och så klart dina kollegor på SunStreet
Energy. Rollen innebär att:
  • Genomföra en första analys av markens förutsättningar och lämplighet för byggnation av solcellsanläggning.
  • Jobba med tillståndsprövningar enligt miljöbalken och upprättande av tillstånds- och ansökningshandlingar.
  • Samordna kontakter med myndigheter, konsulter och jurister i samband med miljöprövning.
  • Sammanställa rapporter och dokumentation.
  • Vara en ambassadör för Sunstreet Energy och därigenom utveckla och stärka bolagets varumärke.
  • Bidra till en positiv företagskultur.
Din bakgrund
Vi söker dig som vill jobba på ett mindre företag och bli en viktig spelare i teamet och bidra till att SunStreet Energy når sina mål. Här jobbar vi tillsammans och driver utvecklingen inom företaget och branschen framåt. Du trivs i sociala sammanhang och beskriver dig själv som en prestigelös teamplayer som tar med en positiv attityd till arbetet. Som person har du förmåga att bygga långsiktigt goda relationer på olika nivåer både internt och externt.

Med dig i bagaget har du en miljövetenskaplig högskola-/universitetsutbildning eller liknande som gör att du är väl uppdaterad på svensk miljölagstiftning. Du har även några års praktisk erfarenhet av arbete med miljöbalken och tillståndsprocesser. Det är meriterande med erfarenhet från solcellsanläggning eller vindkraftsanläggning samt inköp av konsulttjänster inom miljöområdet, men inte ett krav.

Vill du vara med och utveckla Sveriges största Solcellpark? Vi jobbar med omställningen till ett hållbart samhälle och vi behöver dig som kan miljö, har energi och som vill vara med att driva utvecklingen framåt. Tillsammans ska vi se till att det händer! Här blir du en del av ett företag i framkant där vi månar om varandra och har kul på jobbet.

Varmt välkommen till oss på Sunstreet Energy.

Välkommen med din ansökan!
I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Din ansökan registrerar du på www.skillsrekrytering.se/lediga-jobb senast den 19 november. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.
SunStreet Energy logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Projektutvecklare Mark & Miljö till SunStreet Energy i Västerås
Brinner du för miljö och hållbar utveckling och hur vi på bästa sätt kan förvalta våra fantastiska markresurser? SunStreet Energy har påbörjat en mycket spännande energiresa där de etablerar storskaliga solparker och energilager. Vi söker dig med kunskap och intresse för svensk miljölagstiftning och med erfarenhet av tillståndsprocesser. Välkommen till teamet på SunStreet Energy!
Läs mer och ansök tjänsten här: www.skillsrekrytering.se/lediga- jobb

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga