Miljöarbetare sökes till Ragn-Sells!

Miljöarbetare sökes till Ragn-Sells!

Vill du göra skillnad på riktigt, inom en framtidsbransch som faktiskt bidrar till ett bättre samhälle? Då läser du helt rätt annons!

Information om uppdraget:

Har du behörighet att framföra hjullastare och vill arbeta på ett företag som erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera och ta hand om avfall på ett hållbart sätt? Ragn-Sells hjälper sina kunder att hantera avfall genom att vara erfarna experter på avfall men även säkerhetsrådgivare inom området. Dessutom verkar Ragn-Sells inom en spännande framtidsbransch där deras gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill Ragn-Sells vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Till anläggningen i Västerås söker vi nu en miljöarbetare med behörighet att framföra hjullastare, gärna med lite annat smått och gott. På anläggningen i västerås ta emot, sorteras, behandlas och återvinns avfall. Ragn-Sells tar emot olika typer av avfall. Dessa sorteras och kontrolleras inför vidare transport till återvinning.

Som miljöarbetare kommer du b.la. arbeta med:

Du kommer främst att arbeta med sortering av avfall, både för hand och med arbetsmaskiner som truck, hjullastare och materialhanterare. En viktig del i ditt arbete blir att leveranskontrollera inkommande material för att säkerställa kvalité, uppmärkning och rätt lagring av avfallet. Arbetet passar dig som föredrar att arbeta måndag till fredag 07-16.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en självgående och driven person med god servicekänsla och förmågan att skapa goda relationer med kollegor och kunder. Vidare krävs att du har behörighet för att köra hjullastare (C2). Om du dessutom har lastbilskort med tillhörande YKB eller kan behärska rattarna i en grävmaskin är det starkt meriterande. Även bokstäverna ADR lockar oss! För att lyckas ser vi att du har arbetsglädjen och intresset till att vilja bidra till en samhällsviktig funktion. Därutöver kräver arbetet på anläggningen i Västerås att du tar säkerhet på stort allvar då du befinner dig i en trafikerad miljö. Vi vill gärna att du har datorvana och behärskar svenska väl i både tal och skrift. Branscherfarenhet är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Hjullastare, Anläggning, Miljöarbetare, Ragn-Sells, lastbil

Sökord: Hjullastare, Anläggning, Miljöarbetare, Ragn-Sells, lastbil
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se