C-chaufför sökes till Ragn-Sells!

C-chaufför sökes till Ragn-Sells!

Om du lockas av orden farligt, avfall och styckegods, då har vi en öppen tjänst som kommer fånga ditt intresse!

Information om uppdraget:

Ragn-Sells i Västerås letar nu efter dig som är utbildad C chaufför och som vill arbeta på ett företag som erbjuder nyskapande och effektiva lösningar i hanteringen av farligt avfall. För privatpersoner och företag kan det vara kraxigt att få ihop hur farligt avfall ska hanteras, det är där du kommer in i bilden. Genom att vara experter på farligt avfall och axla rollen som säkerhetsrådgivare hjälper Ragn-Sells dagligen sina kunder med alltifrån märkning, sortering och klassificering av farligt avfall till rådgivning om säker transport.

Verksamheten omfattas av insamling, mottagning, kontroll, sortering och mellanlagring av farligt avfall. Insamling av farligt avfall sker via styckegodstransporter. Avfallet vägs, kontrolleras, märks upp och dokumenteras innan det skickas vidare till godkänd behandlingsanläggning.

I rollen C chaufför, eller Miljöarbetare som Ragn-Sells kallar det, kommer du b.la. arbeta med insamling av styckegods farligt avfall. Hos kund ansvarar du för att de farliga godsen klassificerares, etiketteras och transporteras enligt lagens alla regler. Arbeta kan även innebära sortering, vägning och om emballering av inkommande gods.

Tjänsten är belägen i Västerås med fördelaktiga arbetstider för dig som gillar att ha helgen och kvällar fria. Arbetstider är 07-16 må-fre. Du kommer till en början att bli anställd av SC transport Sverige, vilka är en del av StudentConsulting Group. Efter väl utfört arbete under sex månader kommer du få kliva över direkt till Ragn-Sells.

Detta söker vi:

Vi söker dig med C behörighet, YKB och ADR-Grund. Har du även annat smått och gott som CE, truck eller hjullastare är det ännu mer intressant. Viss datavana krävs och att du kan behärska svenska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av farligt gods är det meriterande. Som person är du öppen och nyfiken, du frågar hellre en gång för mycket än en gång för lite. Du är noggrann, strukturerad, engagerad och flexibel. Du tar egna initiativ och ansvarar över resultatet och självklart har du även hög servicekänsla! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad väntar du på? Ragn-Sells behöver dig nu!

Sökord: Miljöarbete, Ragn-sells, C chaufför

Sökord: Miljöarbete, Ragn-sells, C chaufför
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se