Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Extrajobb som orderplockare hos Martin & Servera i Enköping

Ansök nu
Arbetsuppgifter
Som orderplockare hos Martin och Serveras lager i Enköping så kommer dina arbetsuppgifter innefatta att plocka ihop beställningar av livsmedel till kunder. Detta innebär att du med hjälp av truck plockar ihop beställningar på burar och pallar, samt sammanställer dessa för leverans ut till kunder.

Vi plockar som sagt livsmedel, allt från läskbackar till grönsaker. Arbete förekommer i rumstempererad och kyld (+4 grader) miljö men det även även tillkomma arbete i frys (-28 grader).

Arbetet i sig är väldigt aktivt, där du gärna ska trivas med ett fysiskt extrajobb för att trivas på lagret.

Arbetstider
Arbetstiderna för den här tjänsten kommer främst vara förlagda vardagar 9-18 och kvällar 14:45-23:30.

Arbetet startar med två veckors betald utbildning dagtid.I denna utbildning ingår även truckkort ifall man inte har det sedan tidigare.

Vi ser att du vill och kan jobba cirka två pass i veckan under skolterminen och även mer under ledigheter så som högtider och under sommaruppehåll upp till heltid.

Start för tjänsten är omgående.

Personliga egenskaper/kvalifikationer
  • Som orderplockare måste du vara driven och ha förmågan att hela tiden hålla tempo och fokus uppe. Det krävs stor noggrannhet då ett felplock får direkta konsekvenser för kunderna.
  • Du bör vara i god fysisk form då det förekommer tunga lyft och arbetet sker i ett högt tempo.
  • Eftersom utbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket bra.
  • För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare