Hoppa till innehåll
Ansök nu
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Som QHSE-chef äger du ansvar för alla aktiviteter kring kvalitet, hälsa, säkerhet & miljö samt ett personalansvar för cirka 15 personer.

 • Ansvarig för planering, utförande och uppföljning av QHSE aktiviteter inom upprättad budget och tidsbegränsning
 • Leda och utveckla personalen samt processerna inom QHSE.
 • Ansvara och driva företagets process för ständiga förbättringar.
 • Representera QHSE i ledningsgruppen samt i eskalerade kundfrågor.
 • Ansvara för interna och externa revisioner samt certifieringar.
 • Säkerställa arbetsplatsens säkerhetsrutiner följs i enlighet med lagar och föreskrifter samt företagets policyer och riktlinjer.
 • Övergripande ansvar för företagets kvalitetsledningssystem.

ÖNSKVÄRDA KVALIFIKATIONER/ PERSONLIGA EGENSKAPER

För att trivas och lyckas i rollen som QHSE-chef hos oss tror vi att du har:

 • Teknisk utbildning och erfarenhet av komplexa projekt inom produktion, maskinindustrin eller järnvägsindustrin
 • Dokumenterade ledarskapserfarenheter.
 • Mångårig erfarenhet av att jobba med QHSE frågor.
 • Flytande i svenska och engelska i text och tal är obligatoriskt och där tyska anses vara meriterande

Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av ledarrollen inom QHSE, gärna med fokus på processutveckling. Du har förmåga att kunna bygga tillit, förtroende och engagemang för att driva de frågor du har ansvar för. Du är således kommunikativ som person med en förmåga att samarbeta och interagera med funktioner på alla nivåer. För att trivas i rollen som ledare bör du ha god självinsikt samt förmåga att motivera och engagera människor. Bland kollegor beskrivs du även som pragmatisk, lösningsfokuserad och utvecklingsorienterad person. Du trivs i en mer dynamisk miljö men har drivkraften att skapa en rak och tydlig struktur kring dig och dina arbetsuppgifter och ansvarsområden. Du är målinriktad och ha starkt fokus på att leverera ett högkvalitativt arbete.

VAD VI ERBJUDER

Vi erbjuder en spännande ledarposition i en dynamisk miljö med stor möjlighet att forma din roll där du både får lokala samt globala utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och gör skillnad på vår utvecklingsresa mot en hållbar framtid. Du får jobba i ett expansivt globalt företag som har stort lokalt mandat i den nordiska järnvägsmarknaden och du kommer tillhöra en grupp av individer med olika bakgrund, kompetenser och infallsvinklar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor och dessutom trevliga kollegor!

Sista ansökningsdag: 18 september 2023

Skicka din ansökan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen. Vi strävar efter mångfald och välkomnar alla sökande!

Ansökan sker via annons, ansökningar via e-post kommer inte att beaktas.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Stadler har byggt tåg i över 80 år. Med vår innovationskraft, flexibilitet och tillförlitlighet är vi idag en ledande tillverkare av järnvägsfordon. Cirka 13 000 anställda arbetar på flera produktions- och konstruktionsanläggningar och över 70 serviceställen i Europa, Nordamerika och Nordafrika. I Sverige utför Stadler Service underhåll, reparationer och moderniseringar av järnvägsfordon. Med schweizisk precision strävar vi efter att leverera högsta kvalitet till den svenska järnvägsindustrin. Över 350 medarbetare arbetar i våra välutrustade verkstäder i Tillberga, nära Västerås, Hagalund, Stockholm och Eskilstuna, som utgör basen för Stadler Service Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare