Hoppa till innehåll

Vi söker servicetekniker till SSI Schäfer i Eskilstuna

denna rekrytering samarbetar vi på Lernia Bemanning och Rekrytering AB med SSI Schäfer i sökandet efter vassa servicetekniker.

I rollen som servicetekniker på SSI Schäfer så är du med på deras resa att driva ett av Europas största och modernaste automatiserade lager. Nu finns möjligheten att få chansen att vara med i detta team.

På SSI Schäfer använder man senaste tekniken inom logistiklösningar, robotar och automation nu när de tillsammans med Coop bygger upp denna arbetsplats helt enligt visionen "Think Tomorrow".

Coops nya distributionscenter, som är strategiskt beläget i hjärtat av Sverige, kommer att hantera distributionen av varor till Coops 800 butiker runt om i landet. Merparten av flödet leds via två robotsystem för automatiserad plockning av enskilda kollin för kylda och rumstempererade produkter. Resultatet är ett mer hållbart och mycket effektivt lager med över 600 000 plockningar per dag. Detta är möjligt tack vare SSI Schäfers prisbelönta shuttlesystem, som både försörjer plockningsrobotar för enskilda kollin och plockningsstationer för enstaka delar med gods i en strikt ordning.

Vem är du?

Vi söker nu dig som vill arbeta som servicetekniker hos SSI Schäfer i Coops nya automatiserade varuterminal i Kjula, Eskilstuna. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som arbetat som servicetekniker eller har erfarenhet inom mekanik och elektronik.Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Utöver dina tidigare erfarenheter ser vi det som meriterande ifall du har följande:
  • B-körkort
  • Kunskaper och erfarenhet från automatiserad industri
  • Erfarenhet av mekanik eller elektronik
  • Personligt intresse för motor mek
  • Teknisk utbildning
För att passa i den här rollen så borde du gilla att arbeta i team men också kunna arbeta självständigt. Du är servicemedveten, har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska uppgifter och efterföljande dokumentation.

Ansvarsområden

Som medarbetare på denna varuterminal får du arbeta i ett team om tillsammans arbetar mot samma mål. Du kommer ha ett varierat och spännande arbete som kräver att du kan prioritera och effektivisera.

Du kommer ha arbetsuppgifter inom:
  • Underhåll och övervakning av automationsprocesserna
  • Felsökningar
  • Reparationer
  • Förbättringsuppdateringar på maskinerna och robotarna
  • Stödja skiftledaren i att ta fram och underhålla riskbedömningar och arbetsbeskrivningar för siten
Övrigt

Placeringsort: Eskilstuna

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse (direktrekrytering)

Anställningsform: Heltid skift 24/7, inkl helg

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
SSI Schäfer logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb