Resursväktare, dagtid heltid

Resursväktare, dagtid heltid

Är du på jakt efter en roll i en föränderlig roll? Vi på Securitas letar just nu efter dig som är intresserad av rollen som resursväktare hos oss. Som resursväktare så täcker du upp vid vakanser och sjukdom vilket innebär att arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.

I rollen kommer kan du ena dagen vara den person som svarar på och gör utryckningar vid larm från våra kunder och nästa dag får du arbeta med stationära bevakningsuppdrag där din främsta uppgift blir att leverera trygghet till någon av våra kunder.

Tjänsten passar dig som är på jakt efter en föränderlig roll där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika, passar denna roll dig som är intresserad av teknik där du dagligen får lösa olika typer av problem, samtidigt som du bidrar med säkerhet och trygghet till samhället.

Som person tar du dagen som den kommer och är redo att genomföra det arbetet som du möts inför. Genom att vara lösningsinriktad så ser du möjligheten i stället för ett problem och löser utmaningarna efter bästa förmåga. Genom att vara uppmärksam och ta ansvar ser du till att allt är i sin ordning. Med en stark gemenskap bland oss kollegor klarar vi det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig!Kvalifikationer

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har godkänt utbildning för väktare. Meriterande är erfarenhet inom ledarskap. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: Rebecca.nordstrom@securitas.se.

Tjänsten är heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

5-2 schemarytm med udda helger

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lönegrupp C i enlighet med kollektivavtal. Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. 

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Övrigt, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 maj 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.