Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Resurstjänst/Brandskyddstekniker, heltid dagtid

Är du på jakt efter en roll där du får möjlighet att jobba kundnära med ett stort ansvar för säkerhetsarbetet? Vi på Securitas letar just nu efter dig som vill fortsätta utvecklas som resursväktare hos oss i kombination med att arbeta med våra kunders brandsäkerhetsarbete.

Som resursväktare så täcker du upp vid vakanser och sjukdom vilket innebär att arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Tjänsten passar dig som är på jakt efter en föränderlig roll där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika, passar denna roll dig som är intresserad av teknik där du dagligen får lösa olika typer av problem, samtidigt som du bidrar med säkerhet och trygghet till samhället.

Som brandskyddstekniker kommer du arbete i en kundnära roll med att ansvara för service och genomgång av förekommande produkter inom branschområdet, samt att kontroller utförs enligt avtal och gällande bestämmelser. Rollen är en varierad roll med mycket praktiskt arbete som att exempelvis utföra service på brandsläckare och brandposter men även andra tekniska uppgifter såsom nyinstallationer och reparationer.

Du kommer till exempel att:

  • Presentera Securitas tjänster och produkter samt utveckla våra kunders säkerhetsarbete.
  • Genomföra enklare riksinventering samt genomgång av kundens brandsäkerhetsarbete. 
  • Genomföra beställningar av produkter och tjänster hos våra underleverantörer
  • Månads och kvartalsprov av brandlarm
  • Montering av förekommande produkter
  • Rådgivning/inventering till kund
  • Hjälpa kunder med SBA- kontroller (egenkontroll)
  • Upprätta och dokumentera i kundens webverktyg för SBA (MPS) 

Tjänsten passar dig som du tycker om att knyta nya kontakter och utveckla befintliga för att i slutändan utveckla vår leverans mot kunden. Du erbjuds här en roll där den ena dagen inte är den andra lik och där du dessutom arbetar med något av det mest viktiga man kan jobba med: att skapa trygghet för andra människor.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i Svenska och Engelska. Har du en utbildningsbakgrund eller arbetslivserfarenhet inom brandsäkerhet sedan tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt lägger vi vid din personliga lämplighet och är du den vi söker säkerställer vi att du får rätt utbildning för att kunna utföra ditt arbete. Då resor kan förekomma i tjänsten är B-körkort ett krav.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för teknik och har lätt att förstå instruktioner.

Då du kommer att ha ett stort ansvar i din roll, men samtidigt jobba väldigt nära såväl kunder som kollegor, tror vi att du har lätt att jobba både självständigt men också i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.


Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: rebecca.nordstrom@securitas.se.

Tjänsten är heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.

5-2 dagtid udda helger.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 maj 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare