Hoppa till innehåll
Ansök nu
TEKNISK SÄLJARE TILL VÄSTERÅS

Hos oss på Colly Filtreringsteknik utvecklar du affärer hos befintliga kunder samt etablerar nya kundkontakter inom framför allt papper- och massaindustrin, stålindustrin, verkstads- och kraftindustrin samt OEM. Du spenderar en stor del av din tid ute hos kunder med teknisk konceptförsäljning och applikationsutveckling. Att bygga långsiktiga kundrelationer är en del av vardagen.

Vi söker dig med god teknisk kunskap. Din bakgrund kan vara att du i botten är ingenjör eller motsvarande, alternativt att du har erfarenhet från industriell försäljning eller så har du arbetat inom processindustrin.

Dina kunder finns i huvudsak inom svensk process- och verkstadsindustri, geografiskt i regionen Mälardalen och Östergötland. Lämplig bostadsort är inom distiktet. Våra produkter hjälper våra kunder att spara tid, pengar, minska sin miljöpåverkan och förbättra kundernas arbetsmiljö.

Teamet består förutom du själv, även av 6 säljarkollegor, teamledare samt en person från vår kundsupport. Kundsupport hjälper dig med offerter, förfrågningar, teknisk support, leverantör- och kundkontakter. Resor i Sverige och utomlands (leverantörsbesök) förekommer. Vi erbjuder bra anställningsvillkor och kontinuerlig utbildning både internt och hos våra leverantörer (främst inom Europa). Vår organisation präglas av arbetsglädje och engagemang. För rätt person finns stora möjligheter att ta stort eget ansvar och utvecklas i ett expansivt företag.

Kjell Altnäs, Teamledare berättar om jobbet hos Colly Filtreringsteknik

"Hos oss handlar det mycket om frihet under ansvar, vilket jag personligen uppskattar och det genomsyrar även mitt ledarskap. Vi säljare planerar i stort själva våra dagar och veckor utifrån projekt och möjligheter. Känslan när man till exempel landar ett projekt som hjälper kunden minska sin och även deras kunders miljöpåverkan är häftig!

För oss är våra medarbetares hälsa ytterst viktig och vi främjar friskvård och träning. Många av oss använder exempelvis det nyrenoverade gymmet som vi har på Kistakontoret och vi har gemensam träning för de som vill med jämna mellanrum"

Läs mer om vad några av våra medarbetare tycker om att arbeta på Colly Filtreringsteknik: https://career.masterhelp.se/colly

FAKTA OM TJÄNSTEN

Befattningskrav/Önskemål
 • Tekniskt intresse
 • Erfarenhet av svensk processindustri är meriterande
 • Vana att arbeta under eget ansvar
 • Goda kunskaper i Engelska (tal och skrift)
 • Möjlighet att resa (ca 20 övernattningar per år)
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Lagspelare
Förmåner
 • Företagshälsovård
 • Friskvårdsbidrag
 • Träningstimme
 • Bonus baserat på resultatutveckling
 • Utbildning
Villkor
 • Tillsvidareanställning
 • Kollektivanslutna
 • Tjänstebil

Frågor om tjänsten:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamledare Kjell Altnäs 070-2537789, mellan v 28-32 har Kjell semester och är tillgänglig för frågor från den 14/8.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringstjänster och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Colly Filtreringsteknik AB är en ledande leverantör av filtrering och separationsteknik till svensk industri. Företaget ingår i handelsgruppen Indutrade. Vi är ett 15-tal anställda som arbetar i bransch- och applikationsinriktade team med att lösa kundernas behov av renhet och separation. Produkterna kommer framförallt från den världsledande tillverkaren Pall Corporation. Våra kunder finns inom pappers- och massaindustri, gruvindustri, stålindustri, verkstadsindustri, livsmedel, läkemedel, kraftindustri och OEM. Läs mer om oss på www.collyfiltreringsteknik.se.
Mer info
Kontaktperson
Kjell Altnäs
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare