Hoppa till innehåll

VVS Ingenjör

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Rejlers ären av Sveriges största teknikkonsulter inom Buildings-området och har expertis inom både ombyggnation och nyproduktion. Vi finns med i tidiga skeden när nya områden ska exploateras - här har vi en möjlighet att tillsammans med våra kunder skapa de bästa förutsättningarna för morgondagens samhälle! Vill du veta mer om allt spännande vi har på G inom division Buildings? Läs mer HÄR!

ABOUT THE JOB

Som VVS-ingenjör kommer du att bidra med din expertis inom VVS till vår grupp. I din roll kommer du att ha en nära dialog med kollegor och andra grupper inom Rejlers, samtupprätthålla kontakter med kunder för att därigenom bidra till lönsamma affärer. Du blir en viktig del av vårt team!

Om vi skulle beskriva dina arbetsuppgifter i korthet så skulle listan se ut som följer:

 • Konstruera
 • Granska handlingar
 • Dimensionering av fjärrvärmecentraler
 • Kalkylera på utbyten av fläktar
 • Projektering för datorisering av befintlig konventionell styrutrustning
 • Samarbeta med flera medarbetare och projekt parallellt

Du kommer utgå från Örebrokontoret men kommer ävenhjälpa både El- & VVS-teamen i Västerås.

Vi erbjuder våra kunder ett sammansatt erbjudande inom El, VS och Vent.Det som kännetecknar vårt erbjudande är att vi arbetar nära med våra samarbetspartners och alltid tar stor stolthet i våra leveranser.Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller kvalitet och kunskap inom våra expertområden.Vi samarbetar även i projekt som är rikstäckande inom Rejlers, vilket skapar en stor flexibilitet gällande pågående uppdrag.

WHO ARE YOU?

Viktiga ledord i vår bransch är affärsmässighet, kommunikationoch att vara strukturerad. Kan du skriva under på dessa så passar du in hos oss!

Vår önskelista gällande erfarenhet och kvalifikationer ser ut som följer:

 • Ca 4-5 års erfarenhet inom VVS
 • Yrkeshögskoleexamen/högskoleexamen
 • Goda kunskaper i något av CAD-verktygen
 • B-körkort
 • Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska

Om vi får göra några tillägg till listan ovan så skulle det vara någon av dessa kvalifikationer. Men vi ser dessa som meriterande, och inte som några krav:

 • BIM/CAD samordning
 • IDA ICE
 • Erfarenhet inom entreprenadjuridik
 • Erfarenhet av självständigt arbete inom programmering och idrifttagning av fastighetsautomationssystem (exempelvis Siemenssystemen Integral, Visonik, Unigyr eller PX).

Skulle du ha en bakgrund inom VVS eller ventilation medett stort intresse att lära dig mer inom programmering och idrifttagning av ventilation och värmeanläggningar - då hoppas vi verkligen attdu skickar in din ansökan!

WHAT YOU GET

Jag,Niclas som är chef i Västerås och Örebro, är en sammanhållande och närvarande ledare som jobbar med mjuka värden och företagsamhet. Jag eftersträvar ägandeskap i gruppen och att man får ta ansvar för sin egen utveckling - med stöd av mig såklart!Vårt härliga Västerås- och Örebrogäng består idag av 24 medarbetare inom både VVS och El. Vi är en väldigt tajt grupp som lägger stor vikt vid social kompetens och egenskaper som bidrar till vår positiva atmosfär! #funatwork - det är så vi på Rejlers vill ha det!

Observera att svarstiderna kan vara lite längre under sommarmånaderna då många av oss tar lite ledigt. Vi återkommer till dig så snart vi kan! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Vissa roller kräver även annan kontroll, såsom t.ex. säkerhetsprövning, innan uppdrag hos vissa kunder - om det är aktuellt för tjänsten du sökt så kommer du att få mer information kring det i ett senare skede. Ytterligare information finns även på vår hemsida.Behandling av personuppgifter | RejlersLäs mer om din rekryteringsresa och våra olika steg i processen --> här!HOME

Våra medarbetare är grunden för vår framgång och utveckling. Hos oss ska varje medarbetare känna sig betydelsefull, uppmärksammad och delaktig.

LEARNING

Våra medarbetares kunskap och erfarenhet är fundamental för vår framgång och förmåga att utveckla morgondagens hållbara samhälle. Lärandet är med oss hela tiden i allt vi gör – hos oss är du ständigt under utveckling.

MINDS

Med en nyfiken inställning som uppmuntrar och inspirerar till nytänkande, vågar vi utmana både oss själva och vår omgivning. Vårt fokus ligger på att främja ett ledarskap präglat av uppmuntran, förtroende och god kommunikation. Lika viktigt är medarbetarskapet där vi alla har ett eget ansvar för lärande och ständig utveckling.

Läs mer om vår kultur här:Our Culture | Rejlers

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 december 2024 (135 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se