Vi söker dig som vill jobba på ett mindre lager

Vi söker dig som vill jobba på ett mindre lager

Vi söker en person med bakgrund inom lager och industri. Kunden har stora projekt på ingång och behöver snabbt få in bra och erfaren personal för att lyckas leverera. Behovet av personal är långsiktigt, chans till anställning direkt hos kunden finns. Arbetstiderna för detta uppdrag är måndag till fredag dagtid.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Randstad AB

Omfattning:
Heltid, dagtid.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter kommer bl.a. vara; Hantera in och utleveranser, inrapportera material till lager, Kitting av material, Plocka och packa, Arbeta med uppföljning av produktivitet och ständigt pågående förbättringsarbete.

Man arbetar både självständigt och i lag utifrån arbetsordrar. Vid intresse berättar vi givetvis mer!
Du behöver vara händig och gärna ha erfarenhet av lagerarbete.

Krav: B truckkort, Körkort, God skriv och läsförståelse engelska. Och god datorvana.

Egenskaper som vi bedömer är avgörande för att lyckas; Noggrann, händig, ansvarstagande och självgående.

Som konsult är du också ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information:
simone.persson@randstad.se,
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.