Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Studenter som lagermedarbetare till innovativt bolag!

Ansök nu
Är du student och har intresse för energi och hållbarhet? Ta chansen att få arbeta hos ett nytänkande bolag inom energi-branschen.Tjänsten är på deltid och passar därför utmärkt att kombinera med studierna. Under sommaren finns det möjlighet att arbeta heltid.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu för vår kunds räkning en lagerarbetare som vill följa med på deras tillväxtresa till en mer hållbar energiförsörjning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där arbetskulturen kännetecknas av samarbete och laganda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att plocka orders, registrera artiklar, sköta in- och utlastning från lastbilar samt ansvara att orders tas emot och levereras i tid. Tjänsten inkluderar stort eget ansvar men du kommer samtidigt ha möjlighet till stöttning från chef och kollegor.

Vi söker dig som
  • Studerar en pågående eftergymnasial utbildning med examen tidigast Juni 2024/ har annan sysselsättning på minst 50%
  • Kan arbeta 2 heldagar i veckan.
  • Kan arbeta i sommar
  • Besitter god datavana.
  • Kan svenska i tal och skrift
  • Har A och B-truckkort
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som lagermedarbetare. Du har god samarbetsförmåga, är självständig och kvalitetsmedveten.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid, 2 dagar i veckan / Sommararbete på heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: linn.ostin@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Linn Östin
Email
Område
Sista ansökningsdag
28 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare