Hoppa till innehåll
PrimeComp logotyp

Teknisk inköpare till PrimeComp

Ansök nu
Vill du bli en del av PrimeComp - ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur? Har du dessutom en bakgrund inom inköp och teknik? Professionals Nord söker nu för PrimeComps räkning en produktionstekniker, sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
I tjänsten som teknisk inköpare hos PrimeComp har du en flexibel vardag med möjlighet att arbeta både på kontor och hemifrån. Du kommer hantera upphandlingar av elektronikkomponenter i stora volymer och kontinuerligt åka ut och besöka kunder på deras arbetsplatser. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos PrimeComp.

Arbetsuppgifter
  • Upphandla elektronikkomponenter
  • Kommunicera med kunder
  • Inskaffa marknadsinformation
Vi söker dig som
Har flera års erfarenhet inom inköp av tekniska produkter, gärna inom tillverkningsindustrin. Har du en eftergymnasial utbildning inom teknik är det meriterande. Vidare har du en god kunskap i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är även meriterande om du är bekant med systemen SAP eller Fieldglass.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos PrimeComp. Som person är du självgående, kommunikativ och ambitiös.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linn Östin

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Linn Östin
Email
Område
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

"Vi är passionerade att ta på oss utmaningar som är viktiga för våra kunder och för att utveckla våra medarbetare. Vi arbetar med våra kunder precis som vi gör med våra kollegor. Vi bygger kompetenser och ledarskap på alla nivåer och tar tillvara på varje möjlighet att utvecklas. Vi gör det här för att hjälpa våra kunder att nå lösningar och bidra till att bygga motivation hos medarbetarna. Vi tar fram kundens förmåga att fullt ut delta i processen och leda det pågående arbetet mot ständig förbättring."

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare