Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Lokalvårdare till HJT Städ

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Som lokalvårdare hos HJT har du en viktig roll att upprätthålla höga standarder ute hos kund. Du ansvarar för att ge våra kunder service i absolut toppklass via våra städtjänster och du är vårt ansikte utåt hos våra kunder. Du arbetar självständigt eller i team hos våra kunder med stort eget ansvar.
I rollen ingår bland annat:
* Trappstädning
* Byggstädning
* Städning ute hos företag
* Fönsterputsning


Personprofil
Denna tjänst passar dig som är engagerad och ansvarsfull, gillar att ge bra service, kan jobba effektivt under eget ansvar och har rätt inställning. Vi värdesätter din personlighet och inställning högt!

Kvalifikationer:
* Tidigare erfarenhet från lokalvård och fönsterputs är meriterande men inget krav.
* Behärskar svenska språket i tal och skrift.
* God fysisk form och förmåga att stå och gå i längre perioder.
* B-körkort.

Vidare ser vi gärna att du är en positiv person som bidrar med god stämning ute bland våra kunder.


Övrigt
Start: Omgående.
Omfattning: Heltid 3 månader med chans till förlängning.
Arbetstid: 07-15:30
Plats: Västerås.

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Morgan Hassel på morgan.hassel@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Företagspresentation
HJT Städ är ett etablerat städföretag som erbjuder städtjänster för bostadsrättsföreningar, privata och kommersiella fastighetsägare och företag i och runt Västerås. Bolaget har varit verksamt i över 20 år och går sedan 2014 under namnet HJT Städ. Tillsammans med HJT Service är vi kompletta inom all fastighetsskötsel - invändig och utvändig.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare