Lagermedarbetare på deltid till kund i Västerås

Lagermedarbetare på deltid till kund i Västerås

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av lagerarbete, truckkörning och in- och utleverans? Har du även arbetat med varuplock, packning och emballering av gods tidigare samt en AHS på minst 50%? PerformIQ söker nu en lagermedarbetare på deltid för kunds räkning strax utanför Västerås. Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag!

Tjänsten handlar främst om plock och pack av ordrar. Då en del truckkörning förekommer så ser vi att du har vana av det sedan tidigare samt att du trivs med fysisk arbete. Detta passar dig som är noggrann och strukturerad, som kan arbeta effektivt och samtidigt leverera med kvalitet. Det är av största vikt att du är flexibel, driven och ansvarstagande i ditt arbete och har erfarenhet av materialhantering och truckkörning sedan tidigare.

Personprofil
Vi tittar mycket på personliga egenskaper för denna roll. Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och har en positiv inställning. Du kommer till ett härligt och sammansvetsat gäng där det är viktigt att du kan samarbeta men samtidigt även vara självgående och kunna se vad som behöver göras.

Vidare krävs för rollen:
* Att du har truckkort kategori A & B och erfarenhet av truckkörning.
* Erfarenhet av lagerarbete.
* Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs annat jobb, studier eller idrott.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid, ca 2-3 gånger i veckan
Arbetstid: Måndag - fredag, dagtid 7-16
Plats: Västerås

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se. Har du några frågor kring rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olle Ivarsson på olle.ivarsson@performiq.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 2 mars 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se. Har du några frågor kring rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olle Ivarsson på olle.ivarsson@performiq.se Välkommen med din ansökan!