Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Ekonomiansvarig till ETAB Industriautomation

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
ETAB letar efter nästa drivna nyckelperson! Har du arbetat några år med ekonomi och vill ta nästa steg i karriären? Vill du ta chansen att leda ekonomiarbetet och se till att den ekonomiska styrningen är på topp för den fortsätta utvecklingen? Sök då tjänsten som Ekonomiansvarig redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

ETAB industriautomation är en av de ledande aktörerna i Sverige inom industriell automation. ETAB tillhandahåller produkter och tjänster inom teknikområdena hydraulik, linjärteknik, tätningstillverkning och pneumatik. Målet är att vara en pålitlig leverantör med snabba leveranser och hög servicenivå, därmed behövs en driven Ekonomiansvarig till teamet i Västerås.

I rollen som Ekonomiansvarig hos ETAB kommer du ha en bred tjänst som innefattar ekonomiskt ansvar. Du kommer att sätta din prägel på den framtida utvecklingen genom din centrala funktion. I arbetet kommer du att sköta leverantörsreskontra och faktureringen mot kund. Du kommer även att ansvara för den löpande redovisningen, månadsbokslut, rapporter samt årsbokslut. Du kommer även att ansvara för lönehanteringen.

Som Ekonomiansvarig kommer du också att:

* Ansvara för ekonomisystem och processer
* Utveckla och leda ekonomifunktionen
* Stötta den operativa verksamheten med lagerjournaler, analyser och rapporter
* Förbereda lednings- och styrelserapporter
* Ingå i ledningsgruppen

PERSONPROFIL

Du som söker tjänsten som Ekonomiansvarig hos ETAB har arbetat några år inom ekonomi tidigare. Du har relevant och uppdaterad utbildning. Vi tror att du som söker denna tjänst är handlingskraftig och trivs med frihet under ansvar.
För att passa i rollen är du nyfiken med egen initiativförmåga och trivs med att ligga nära affären.

Vidare drivs du att vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Som person är du analytiskt lagd samt prestigelös med en stor portion inre driv.

Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang. Vi söker dig som trivs med att ta eget ansvar i ditt arbete och som vill komma till ett företag där ditt driv är avgörande för hur du kommer att trivas och lyckas.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse/Hösten 2023
Omfattning: Heltid
Plats: Västerås

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

OM ETAB

ETAB industriautomation AB har för avsikt att vara en av de ledande aktörerna i Sverige inom försäljning av industriautomation. Vi har med 50 års erfarenhet av branschen skapat oss gedigen kompetens och kännedom om hur vi på bästa sätt kan tillgodose våra kunder med skräddarsydda helhetslösningar. ETAB industriautomation AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: www.etab.nu

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juli 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare