Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Inköpare

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Har du ett intresse för affärsmannaskap, samarbetsförmåga, känsla för analys och näsa för struktur. Då har vi en utmaning för dig!

Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag där vi behöver förstärka vårt team med en pålitlig projektinköpare till Västerås.

Projektinköpare

Våra byggprojekt jobbar sällan med färdiga handlingar och specifikationer vilket utmanar inköpsfunktionen. Varje uppdrag är unikt utifrån platsens förutsättningar, entreprenadform och produkten vi ska bygga. Det ger stora möjligheter att som projektinköpare påverka upphandlingar av både tjänster och produkter på ett unikt sätt jämfört med traditionellt inköpsarbete. För att lyckas i arbetet behöver man förstå byggprocessen och därmed ha någon form av erfarenheter från byggbranschen.

Arbetar du idag som inköpare så ser vi det som mycket meriterande. Du blir en viktig specialist och kollega i projektteamen där du stöttar linjeverksamheten att uppnå nöjda kunder och ett lönsamt projekt. Du säkerställer att vi bla följer utarbetade processer, skriver lokala avtal och bevakar projektets intressen utifrån inköps perspektiv. Det ställer krav på ett lösningsorienterat arbetssätt, samarbetsförmåga och ett förhållningssätt av ordning och reda.

Du arbetar i projektform nära linjen i vår arbetschefsgrupp i Västerås men du ska även vara beredd att hjälpa till på våra andra orter i regionen. Du rapporterar till inköpschefen som finns på distans.

Placering kommer att vara på vårt kontor i Västerås.

Vi arbetar med löpande tillsättning.

Vid frågor vänligen kontakta Regional Inköpschef Magnus Nordby 072-533 5041 eller HR Chef Lars Erik Magnusson 072-533 76 45

Ta chansen och bli en del av vår familjära stämning i det stora bolaget med lokal förankring.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.