Account Manager

Account Manager

Som Account Manager på Nelco driver du en egen befintlig kundstock med resultatansvar. Affärsområdet är väl etablerat med ett starkt kundunderlag inom segmentet återförsäljare. Du arbetar tillsammans med affärsområdeschef och produktchefer i att utveckla befintliga affärer samtidigt som du prospekterar nya kunder, vilket innebär prospektering, mötesbokning, kundbesök, offertskapande samt uppföljning.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, med mycket driv och energi som önskar att ta nästa steg i karriären. Du är en duktig relationsbyggare som dessutom älskar att tävla. Du är självgående, uppskattar frihet och eget ansvar samtidigt som du har ett brinnande säljintresse. Resor och övernattningar förekommer i tjänsten.

Lämplig bostadsort tror vi är Västerås med omnejd men även andra orter kan fungera, viktigast för oss är att hitta rätt person med de rätta egenskaperna.

Vi erbjuder
  • Fast lön samt möjlighet till bonus
  • En rolig och fartfylld arbetsplats i ett entreprenörsbolag där alla tar sitt ansvar
  • Tjänstebil
  • Goda interna utvecklingsmöjligheter
Vi tror att du
  • Är en utåtriktad och social person
  • Tekniskt intresserad
  • Har viljan att lyckas
  • Är en lagspelare
  • Är resultatinriktad, strukturerad och målmedveten
Så sök nu!
Skicka din ansökan, komplett med CV och personligt brev, till hr@nelco.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person ansökt.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nelco har sedan mitten av 1990-talet varit en av Nordens ledande leverantörer av elkomponenter till el- & elektronikgrossister, större industrier samt fordonseftermarknadsgrossister. Nelcos affärsmodell bygger på att tillverka, importera, lagerhålla och distribuera ett brett och konkurrenskraftigt produktprogram av kontakter, installationsmaterial, kabel samt verktyg för elektriska installationer. Nelco levererar idag till ca 30 länder och utvecklar löpande sina affärsnätverk på nationell såväl som internationell nivå. Nelco befinner sig just i en tillväxtfas med god tillväxt och behöver därför förstärka organisationen med ytterligare medarbetare.