Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om arbetsplatsen
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.


Arbetsuppgifter
Just nu söker vi svarare som vill tillhöra vårat glada gäng i Gredbydepån men med placering i Tillberga utanför Västerås.

* Förebyggande och avhjälpande svarvning på järnvägsfordon
* Förebyggande och avhjälpande svarvning på lösa axlar
* Förflytta järnvägsfordon till och från svarv med hjälp av rangerlok

I arbetet ingår även hantering av dokumentation, att utföra vissa moment på fordon före och efter svarv samt planering och bokning av arbeten i svarvanläggningen. Arbetet ställer höga krav på att följa givna instruktioner och registrera det utförda arbetet.

Svarven i fråga består av ett mindre team på två/tre personer. Det är därför viktigt att du är självgående i din roll samtidigt som du kan samarbeta i ett team.

Arbetstiderna för denna roll är eftermiddag/kväll, måndag till fredag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som sedan tidigare har:
* Någon form av mekanisk & teknisk erfarenhet/intresse
* Relevant utbildning
* Erfarenhet av svarv är meriterande

Fördel om du har:
Erfarenhet av systemen Maximo och FORD.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen in med din ansökan!

#LI-DNP
Mer info
Kontaktperson
MTR Tech Rekrytering
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare