Hoppa till innehåll
Mpya Finance logotyp

Ett helt vanligt jobb som ekonom.

Ansök nu
Ett helt vanligt jobb som ekonom.

Vi söker en civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning. Ett plus i kanten är att du har förståelse för koncernredovisning.

Så, nu var denna jobbannons klar.

(Vi brukar inte vara så här tråkiga, men ibland behöver det inte vara så krångligt.)

Här kommer annonsen lite mer utförligt för dig som är nyfiken:

Vi hade kunnat skriva att vi söker en Senior Accounting & Finance Specialist, men det låter väl onödigt krångligt? Ett helt vanligt jobb som ekonom - det är vad vi kan erbjuda dig. Istället för "spännande utmaningar och många bollar i luften" kan vi se till att du får en trygg miljö med en sund vardag och behagliga rutiner. Balans helt enkelt. Vi tycker det är trevligare. Och man mår bättre! Vem vill ägna all kraft åt att vara "driven, stresstålig, flexibel och resultatorienterad", när man kan vara sund, vettig och helt vanlig? Välkommen till Mpya. Låt oss ta en helt vanlig fika och prata lite.

En snabb undersökning (oklart om den var statistiskt säkerställd, men vi förlitar vår empiri på trovärdiga källor) har visat att många ekonomer söker trygghet, stabilitet och ett visst mått av rutiner i sin vardag. Att vara alltför kreativ är inte riktigt något som ekonomer går i gång på. Vi vet alla vad som händer när bokföringen blir alltför kreativ - och där ska vi inte vara. Vi kan istället erbjuda allt det här; ett vanligt jobb med en helt vanlig lön.

Vi tror att du är en helt vanlig civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad och icke-kreativ-redovisning. Ett plus i kanten kan vara ett du har förståelse för koncernredovisning. Redovisning är kanske inte ditt kall i livet, men det är något du gillar att pyssla med och du har lätt för att förstå "verkligheten" bakom siffrorna. Bokslut, skatt och moms är inga konstigheter utan dessa delar fixar du självständigt.

... och just det! Bara så att vi inte glömmer en viktig detalj: Du trivs i en miljö där människor tar hand om varandra, för det gör vi på Mpya (Det är ju egentligen helt vanligt sunt förnuft).

Lite perifera, men ändå rätt viktiga detaljer: Jag som vill komma i kontakt med dig heter Veronica och mig når du på veronica.bohlin@mpya.se eller 072-9996708. Jag kikar igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att ge mig ett livstecken om du är intresserad av en helt vanlig intervju, fika eller varför inte en högst ordinär promenad längs med Svartån? Vi ses och hörs!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas - och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord - enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare