Skaderådgivare (vikariat) till Möller Bil Västerås

Skaderådgivare (vikariat) till Möller Bil Västerås

Är du driven, strukturerad och tycker om att möta kunder? Som skaderådgivare hos oss hjälper du kunden både på plats och över telefon med allt från kostnadskalkyler, garantifrågor och annan typ av vägledning.

Kvalifikationer
  • B-körkort (manuell växellåda meriterande)
  • Genomförd gymnasieutbildning
  • Dator- och systemvana samt goda administrativa färdigheter.
Arbetsuppgifter
  • Vägleda kunden över telefon likväl som på plats
  • Boka upp möten för kostnadskalkyler
  • Hantera garantifrågor samt fakturering
För att lyckas i rollen som skaderådgivare ser vi gärna att du är självständig och ser vad som behöver göras i den dagliga produktionen. Trots att du ingår i ett team med tekniker och reservdelspersonal lutar du dig inte tillbaka. Eftersom vi lägger stor vikt i att leverera service i världsklass till våra kunder är det viktigt att du arbetar utifrån samma filosofi och tycker det är roligt att möta kund, bibehålla och knyta nya kontakter. Du har även lätt för att följa våra uppsatta processer som finns men vet också att det är viktigt att kunna omprioritera om situationen kräver det.

Tjänsten avser ett vikariat på ett år med start 1 april 2023.

ANSÖK HÄR!

Du är välkommen med din ansökan senast 5 februari 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Möller Bil Sverige är sedan 2021 certifierad som ett Great Place to Work.

Möller Bil Västerås ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Vikariat
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, S KODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.