Hoppa till innehåll
Mio Västerås logotyp

Säljledare Snabbrörligt

Ansök nu
Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats.

Brinner du för kundmötet lika mycket som vi gör? Tycker du att det är givande och roligt att göra andras dag lite bättre och att hjälpa dem att hitta de bästa lösningarna på sina behov? Kom och bli en av oss! Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö, med utrymme för initiativtagande och utveckling. Med stor passion och kunskap erbjuder du tillsammans med dina kollegor våra kunder en inspirerande upplevelse och kundmöte i världsklass.

Arbetsbeskrivning:

Din roll blir att leda och utveckla verksamheten mot uppsatta mål tillsammans med din butikschef och våra duktiga medarbetare. Du kommer tillsammans med ledningsgruppen i butik, som du är en del av att driva försäljningsarbetet och säkerställa att vi bemöter våra kunder på bästa sätt, allt utefter Mios koncept, sortiment och värderingar. Självklart deltar du aktivt i varuhusets olika arbetsmoment.

Du leder genom att vara en förebild och själv leverera ett kundmöte i världsklass. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du med påfyllnad av varor, kampanjomställning samt säkerställer att butiken håller god ordning.

Arbetstider är förlagda på både kvällar och helger.

Kompetenser:

Vi söker dig som:
  • Har mångårig erfarenhet från ledande befattning inom sällanköps- eller dagligvaruhandeln med goda resultat.
  • Har ett brinnande intresse för försäljning och att uppnå resultat.
  • Gillar att arbeta självständigt och målmedvetet i ett högt tempo.
  • Är energisk, samarbetsvillig och lojal.
  • Är en person som drivs av att inspirera och engagera dina medarbetare.
  • Har förmågan att få dina medarbetare att sträva mot samma mål.
  • Har god analys- och administrativ förmåga.
  • Har god kommunikativ förmåga.
Som du märker har vi höga krav men är du den vi söker kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete. Du blir en del av vårt fantastiska team i Västerås med fullt fokus på att öka och stärka Mios försäljning och position på den lokala marknaden. Våra värderingar "Laget, Kunskap och Passion" med Affärsmässighet som en övergripande värdering, genomsyrar allt vi gör och vårt mål är att leverera branschens bästa kundbemötande.

Vi förväntar oss att du har ett brinnande intresse för kundbemötande, personlig service och en fallenhet för att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer. Du är en handlingskraftig ledare med förmågan att driva projekt och fatta egna beslut.

Vi tillämpar löpande urval, varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inför anställning kan vi komma be dig visa ditt utdrag från belastningsregistret.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja som erbjuder möbler och inredning för alla hem, rum och stilar. I över 60 år har vi hjälpt våra kunder att skapa hem som de kan trivas i och vara stolta över. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån ett gemensamt koncept. Entreprenörskapet är en stark drivkraft i företagets kultur och bidrar med motivation, arbetsglädje och förändringsvilja. Viktiga värdeord är kunskap, passion, laget och affärsmässighet. Visionen att inspirera våra kunder att förnya sina hem driver utvecklingen framåt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb